Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • saelin

  veterán

  válasz Silentfrog #5 üzenetére

  Engem igen! Még pár éve egy nőci kérdezgetett, hogy milyen üdítőket fogyasztok. Mondtam; csapvíz! :D
  Picit abbahagyta a mosolygást és azt válaszolta; Semmiféle szénsavas italt nem fogyaszt? Mondom de, sört. :P

  [ Szerkesztve ]

  "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

 • #06658560

  törölt tag

  válasz Silentfrog #5 üzenetére

  Édesanyád sem, hogy kérsz spenótot vagy kérsz spenótot?

 • Penge_4

  veterán

  válasz Silentfrog #5 üzenetére

  Többek között ezért tartom faszságnak ezeket a "x ezer ember reprezentálja a teljes ország lakosságának százalékos eloszlását" típusú marhaságot. Önmagában is torzít a statisztika valamennyit, de még tetézik azzal, hogy:
  - Hülyén vannak összeállítva a kérdéssorok, mintha a miért lényegtelen lenne.
  - Nem kérdeznek meg olyan embereket, akik vélhetően olyan irányba tolják a statisztikát, amit nem szeretnének.

  (#16) musculus: "Hogy akkor mit látok? Kedves ismerősök, New Scientist, Nature, ph! lapcsalád. Én így használom, így már korrekt."

  Vagyis arra, ami az elsődleges célja lenne (emberekkel tartani a kapcsolatot, igen, olyanokkal is, akiket baromira nem kedvelsz, de pl. ügyfél, vagy rokon) csak annak az árán tudod használni, hogy előzetesen heteket, hónapokat kínlódsz a filterezéssel. Miután ez megvan, kapsz egy JavaScriptekkel és AJAX-szal telib@szott felületet, kiirthatatlan reklámokkal, ahova vagy mindig újra és újra fel kell menned és ellenőrizned rendszeres időközönként, vagy még egy böngésző kiegészítőre (notifier) is szükséged lesz.

  Ezzel szemben a felsorolt oldalaknak van RSS csatornájuk, amivel egyetlen központi felületről ugyanúgy követheti az ember a dolgokat.

  "Több civil szervezet, baráti társaság, középiskolai és egyetemi csoportok közös fórumjait ott üzemeltetjük rejtett kapcsolóval."

  És hogyan látjátok át? Mert valaki közzétesz egy hírt, már kevés karakter után is "Show more"-t csinál, szóval +1 klikk, hogy lásd az egész hírt. Utána pedig mutatja az 5(?) legutolsó hozzászólást, amit szintén végtelen "Show more"-okkal tudsz csak előhozni. Hogy tudsz így moderálni, vagy hasznos infókat utólag kigyűjtögetni, vagy bármit?

  (#26) morgyi: Az igen, de a Föld véges. Jelenleg pedig még a Marson sem tudunk életet kialakítani magunknak, ahova még jelen technológiával eljuthatnának a leggazdagabbak. Mit akarunk mi akkor Kepler 22b-vel? A Földön kéne normálisan megtanulnunk élnünk, nem sáskaként felemészteni minden erőforrásunkat. Ha majd ugrándozunk a hipertérben, akkor lehet folytatni a kapitalizmust és kizsákmányolni a földönkívülieket. Én pedig hegyes fület növesztek és azt is letagadom, hogy valaha közöm volt az emberiséghez. ;]

Hozzászólok Aktív témák