Hirdetés
- [Re:] Egyik azonnali üzenetküldő sem tűnik hosszú távon túl jó választásnak
- Windows 10
- Vírusirtó topic
- DIGI internet
- [Re:] Maga Tim Cook is megszólalt a Parler kitiltásával kapcsolatban
- HBO GO & OD Topic
- Milyen routert?
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Hozzászólok Aktív témák
-
csicso82
nagyúr
válasz
Race-Face #56 üzenetére
Pénzt keres az adataiddal, de a célzott reklámokkal szerintem is mindenki csak jobban jár. Mikor PC alkatrészekről, műszaki cikkekről, autókról, sörről, látok reklámot az jobb mint amikor sminkkészletet, vagy hüvelygomba ellenes krémet reklámoznak.
Persze ennek is vannak hiányosságai ezt többen is írták már mikor pl. elromlik a mikrohullámú sütőd és 1-2 napig nézelődsz majd veszel egyet és utána még jó ideig dobálja fel a mikrós hirdetéseket aminek igazán nincs értelme.
-
válasz
Race-Face #56 üzenetére
Nem Facebookozom, de a Google ugyanezt csinálja. Egy itteni bemutató nyomán rákerestem egy elektromos bringára. Azóta ezt a bringát tolja elém lépten-nyomon. Köszi, Google, de már mindent tudok róla! A másik eset, amikor egy parfümre kerestem rá, majd megvásároltam a kiszemelt bótban. Utána még hetekig ajánlgatta, amit már megvettem. Ennyit a "célzott" reklámokról. Ha a Facebook is ennyit tud, akkor nem sok értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512), Android 9
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Egyszer már nekiugrottunk a NAV által a multinak, most jön az újabb elmarasztalás.
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- Laza koronavírus topik
- BestBuy topik
- [Re:] Egyik azonnali üzenetküldő sem tűnik hosszú távon túl jó választásnak
- [Re:] Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- Cyberpunk 2077
- Raspberry Pi
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest