Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Csongrádi Dávid !
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
hemaka
nagyúr
Gratulalok!
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
nagyúr
Mik voltak a feladatok?
-
alevan
őstag
Miért?
Gold
Min Woo Choi
Korea
542 points
Silver
Wei Meng, Daniel Lee
Singapore
537 points
Silver
PEI HUA CHU
Chinese Taipei
537 points
Silver
David Csongradi
Hungary
535 points
Bronze
Pekka Tuukkanen
Finland
533 points
Mi a gond a pontszámokkal és a helyezésekkel?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Hiftu
senior tag
Elírták Dávid pontszámát vagy furcsán osztják az érmeket?
[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Szabtom
senior tag
Grat Csongrádi Dávidnak!
-
wolfman
veterán
Ez szerintem alapjába véve országosan mehet, mert egy másik játékokkal foglalkozó újság online felülete (gées) is ritka nagy semmitmondó sz@rságokat szokott mostanában közölni. Mondjuk ők majdnem elsőkézből tudatják az emberekkel a dolgokat, csak hát ugyan olyan felesleges soknémelyik mint általában.
Mondjuk hibáztatni nem hibáztatok senkit, mert valószínű tényleg nincs mit elővenni, aztán virítani meg kell.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Z_A_P
addikt
GRATULA!!!
OK
-
alevan
őstag
Ellenben a jogászoké, hiszen minden esetben, amikor az Uber megsért egy törvényt, megjelenik másfél cikk róla...
De csak nézzünk két címet az elmúlt napokból, melyek kiemelt fontossággal bírnak az IT-t illetően:
Csinos lányok szórakoztatják a kínai programozókat
Holnap indul a Ki Mit Tube következő szakasza
És persze az IT cafe nem lenne a hazai IT újságírás meghatározó eleme, ha nem jelennének meg olyan objektív cikkek, mint a következő (mint azt a címe is sugallja):
Windows 10: észhez tért a Microsoft
Azért érdekes, amikor a prohardverről és a mobilarénáról átklikkelve mennyire mélyrepülésbe kezdenek a cikkek. Még szerencse, hogy uborkaszezon van...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
wolfman
veterán
Ott tanultam én is abban a suliban (csak akkor még nem így hívták), de én max tapsolni mehettem volna ki a versenyre.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
bambano
titán
jó ócska poszt lett, megint lusta az újságíró...
Csongrádi Dávid heroikus erőfeszítésekkel második lett, gratula. az ő teljesítményét nem, csak a poszterét árnyékolja be erősen az a tény, hogy eközben ugyanezen versenyen László Attila egy másik kategóriában meg első lett, amiről sokat megtudhatunk a posztból is... oh wait.
forrás: a posztban linkelt weboldal.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia