Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Debian GNU/Linux
- Programozás topic
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VMware
- Ubuntu Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Innen lekapható amúgy a cucc:
http://www.csababarta.com/ -
tzsolesz
nagyúr
Huhhh, nemsemmi. Gratulálok.
-
Edween
őstag
Nagyon komoly!!!
További sikereket Csaba, és köszönöm, hogy jó hírünket keltetted a világban!!! -
kovy79
őstag
Hatalmas gratula neki, öröm ilyeneket olvasni.
A riport videó baromi jó a maga kötetlen hangvételével.
Ezt is oktatni lehetne! -
törölt tag
mindig öröm boldogság amikor hazánk fia ekkorát alakít a nagyvilágban
gratula neki, jó volt olvasni, a "riport" pedig a maga kötetlen laza hangvételével csillagos ötös nálam
-
ArchElf
addikt
Elég egy jóindulatú kolléga, egy neten lógó szerver, egy régi alkalmazás, szimpla SMS probléma, hibás vírusírtó... Sorolhatnám majd a végtelenségig. Nincs olyan hónap, hogy ne volna legalább egy-két remote-code-execution. Persze a "rendes rendszerek" védenek ez ellen, de bőven vannak a világban nem rendes rendszerek (és ahogy megtapasztaltam, pl. minél nagyobb egy szervezet, annál nagyobb valószínűséggel nem rendes a rendszer).
Amúgy ez a típusú kód tipikusan célzott támadásra jó, és az ellen még kevésbé lehet védekezni, mint a neten terjedő "szemét" ellen.
AE
-
Воланд
titán
válasz
dajkopali #10 üzenetére
El is hiszem.
Azt tudom, hogy régebbi ms oprendszereknél volt olyan, hogy ha az ember beállított a feladatütemezőben egy feladatot, hogy például a következő bejelentkezéskor induljon el, viszont nem adta meg, hogy melyik felhasználó nevében, jogosultságaival fusson, akkor alapból a system nevében futott (ha jól rémlik a dolog). Úgyis lehetett rendesen garázdálkodni a gépen (programkód neve: regedit.exe, felhasználónév: system).
-
Воланд
titán
Azt a mocskos.
Nem semmi, kíváncsi vagyok arra, hogy mennyit dolgozhatott ezen.Gondolom nem sok esély van arra, hogy valamilyen formában ki tudjam ezt próbálni
-
Nem semmi. Grat!
-
-
bobsys
veterán
Errol volt video egyszer egy video nem?
-
Lenry
félisten
ejha.
minden elismerésem az úrnak -
Brown ügynök
senior tag
Aztamindenit! Jár a Jómunkásember rang ha netán a fórumra jönne.
Ehhez mi kellett? Tehetség? Tudás?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új típusú támadásra való felkészülést márciustól a világ 60 országában oktatják, többek közt az USA Védelmi Minisztériumában dolgozó informatikusok számára lesz kötelező tananyag.
- MSI 3080 SUPRIM X 12G LHR
- Dell Precision Munkaállomás 5540 i7-9750H/32GBRAM/512SSD/QuadroT1000/WIN11PRO
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest