Hirdetés

Keresés
 • Zolik

  senior tag

  Mindig van alternatíva, mindig van olyan kezdeményezés akik változást szeretnének...de ahogy egy ilyen megjelenik azonnal csírájában elfojtják/ellehetetlenítik ezeket. Jó példa erre, hogy a városomba az ellenzéki összefogásként bemutatott független polgármester jelöltet már most elkezdték lejárató hadjárattal ellehetetleníteni, zaklatni, olyanokat hazudnak össze hogy a hajam ki tudnám tépni (pl arról írt a "város FB nemzethy oldala" hogy a jelölt háza előtt magasra nőtt egy bokor ami eltakarja a jelzőtáblát és ez "veszélyes", meg hogy aki ilyen attól mit lehet várni stb..) A végére sokan tönkre mennek idegileg, megfenyegetik őket aztán a végén vagy visszalépnek vagy felbomlik az egész.

  Az hogy lölő kezébe került az IT is kvázi korlátlan lehetőséket biztosít nekik a folyamatos megfigyelésben és a választási rendszer saját képükre formálásban. Szomorú hogy idáig jutott ez az ország..

  [ Szerkesztve ]

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  Itt a pont. Aki leszarja az egészet "merúgyismindlop" az pont azt mondja hogy nem baj ami most megy lopjanak tovább..
  ---
  Honnan tudjátok hogy mind szar? Lehet fikázni pl a momentumot de kb ők az egyetlen épkézláb párt akik nem a bukott szoci korszakból jönnek és normális ötleteik vannak. Ők is lopnak? Elég vad kijelentés egy olyan pártról akik még soha nem kormányoztak.. ilyenkor jön az ulitmate védekezés hogy "de akkor majd fognak és eladják a hazát, meg soros ügynökök"- Persze most még arra is rá sütik hogy soros van mögötte ha mucsaröcsögén a tehén elpusztul.

  Rengeteg embert hallom hogy panaszkodik (egyre többen félnek - egy fb poszt és repülsz), elegük van, kimerültek, zaklatottak.. de hogy szokták mondani? büdös a szar de legalább jó meleg? Hát kb ilyen a mostani rendszer. Múltkor oda jött hozzám egy ismerősöm aláírást gyűjteni O1G-nek.. merthogy azt akarom hogy iszlám egyessült államok legyen meg hogy betelepítsék a feketéket? A szomorú hogy ezt el is hiszi..

  Gyerekek múlt héten voltam vérvételen államiba, elmentem a mosdóba ahol még a piszoárba se volt bekötve víz hogy le lehessen húzni, helyette valami slag volt oda vezetve, amit megnyitva fekete "víz" folyt ki belőle. Azt hittem sokkot kapok... és erre mennek az emberek igennel szavazni?

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  nyilván aki jól él vagy elvan, megvan a havi szép kis betevő, család, ház, nyugis meló az miért akarjon változást? csak itt az egyik gond az hogy az ilyen emberekből van a legkevesebb az országban, a másik gond, hogyha látom, hogy körülöttem még több százan szívnak és segíthetnék rajtuk azzal, hogy kipróbálunk valami mást akkor megtenném. Ha eddig is jól dolgoztam és megbecsültek akkor nincs félnivalóm, de legalább segítettem másokon azzal hogy a változásra szavaztam. Ebbe az önző hozzáállásba fog a rendszerünk bele roppanni egyszer: leszarom hogy másnak milyen, nekem jó a többi nem érdekel.

  Kezdjem el linkelgetni azokat a híreket amikor valaki csinált egy buszmegállót (ahol évek óta nem volt) és a városvezetés lebontotta? vagy hogy kórházban a földön kellett anyáknak aludni mert nem volt ágy a gyerek osztályon de az ágyakat amiket adományként kaptak inkább betették a raktárba? vagy amikor kátyúztak és felszólították őket hogy állítsák "helyre" (azaz kátyúsítsák vissza) a kátyút? Neked ez belefér az értékrendebe, mert ha nem mész el akkor azt mondod ki vele passzívan, hogy igen. Nem hiszem el hogy neked mind egyforma és ne lenne egyse akik kicsit jobban csinálnak mindent..

  [ Szerkesztve ]

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  Szomorú ha csupán ennyi jött le neked abból ami mondani akartunk..

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  Ha már t-system és jelenlegi rendszer: 600 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt az etikus hackert, aki 2017-ben tárt fel egy súlyos biztonsági rést a Telekom rendszerében. [link]

  Számomra a leg sokkolóbb, hogy "az ügyészség 8 éves, letöltendő börtönbüntetést kért a férfira". (egy gyilkosságért nem osztanak mostanában ennyit) Komolyan kérdezem azoktól akik nem mennek el szavazni, hogy szerintük ez okés e, mert ezzel kvázi ezt mondják ki..

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  Hagyd, hiába magyarázod neki úgyse érti meg az elvet.
  Tökéletes példája annak hogy miért tart itt ez az ország.
  De igazad van, ne terheljük szegény elméjét, megteszi azt az m1 híradó

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Zolik

  senior tag

  Nekem is hócipőm tele van már a "gyurácsány" dumától. Több mint 10 éve volt. Kit érdekel?! 10 év eltel és Feri bá ugyan úgy ott ül a parlamentbe!!! Kérdezem én ha annyira bűnös volt és annyi vaj volt a füle mögött miért nincs börtönbe? Hol vannak a csontvázak?
  Ennyire erővel jó hogy nem kérünk kártérítést Mongóliától a tatárjárás miatt!
  Kit érdekel mi volt 20-30 éve, jó ne felejtsük el, de bármi történik vagy valami rossz dolog következik be: gyurcsány, elmúltnyócév.

  Példát lehetne venni új-zélandról ahol kompletten eltakarították az előző politikai vezetést és olyan szinten teljesítették túl a kitűzött célokat, hogy ők maguk is meg voltak lepődve hogy ennyire jól megy a dolog. Nem kellett hozzá más csak szakítani a múlttal és a jövőbe nézni nem pedig folyton visszafelé mutogatni hogy az ő meg ő hibája miatt szar most a legtöbb dolog.

  a sok okos tiranonos elfelejti ha holnap visszacsatolnák az összes régi területet kb össze roppanna az ország egy pár óra alatt. szomorú hogy megtörtént, de nem lehetne már túl lépni rajta és a jövőre gondolni?

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''