Keresés
 • Chaser

  titán

  LOGOUT blog

  szerintem kevered a szezont a fazonnal:)
  elmennék, ha lenne tartózkodás opció_, ez nincs, így nem megyek el, semelyik brancsra nem kívánok szavazni, mondhatom úgyis, az értékrendembe egyikük sem fér bele

  Louro

  ha köteleznének szavazni, h ki kössön fel? nem kuvára' mindegy? sztem de...úh beXelném mindet, nem tudom mi benne a gyerekes

  BiP

  látom te is félreérted, nincs nagyobb gondom a jelenleg hatalmon levőkkel, mint akik a helyükre pályáznak
  volt itt már öszödi beszéd, meg kisvasút is
  és a legszebb az egészben, továbbra sem hiszem feltétlenül, h már rég nincs előre eldöntve egy ilyen szavazás végeredménye...:)
  egy olyan országban, ahol mondjuk ki nyíltan, a köztársasági elnök egy báb, és nyíltan lopcsalhazudik' aki arra illetékes? ez az eset, amikor úgy gondolom, se nem oszt, se nem szoroz az én szavazatom, meg úgy általában senkié sem, aki másképp gondolja, szíve joga - és továbbra se tudnék kire szavazni -

  _tejesen'® joálapotpan'™_

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  "Miből gondolod ,hogy a szavazás kötelező?": az a hsz nem arról szólt, hogy a szavazás kötelező, hanem arról, hogy ahhoz, hogy a szavazást kötelezővé tegyék, előfeltételeket kellene érvényesíteni.

  Például mindenki döntse el magában, hogy egy rendes tévévita előfeltétel kellene-e, hogy legyen. és lehet más olyan elvárást is felvetni, ami valakinek tetszik, másvalakinek meg nem.

  viszont az, hogy a szavazás ne egy elviselhetetlen fizikai tortúra legyen, az, szerintem, objektíven elvárható. tehát amíg nem tudják megoldani, hogy az embereknek ne kelljen 5-6 órát sorba állnia azért, hogy szavazhasson, addig nem lehet kötelezővé tenni a szavazást. szerintem ez egy olyan elvárás, amiben minden szavazó egyet érthet.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  mégegyszer kérdezem, erre adj választ: milyen hatást ér el az az "üzenet", amit a szavazással lehet küldeni? semmilyet.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • Zolik

  senior tag

  Hagyd, hiába magyarázod neki úgyse érti meg az elvet.
  Tökéletes példája annak hogy miért tart itt ez az ország.
  De igazad van, ne terheljük szegény elméjét, megteszi azt az m1 híradó

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • Louro

  őstag

  Én is bírom, amikor "bezzeg Trianon". Meg öszödi beszéd és társai. Azok a múlt. Éljünk a jelenben és gondoljunk a jövőnkre.

  Amúgy tudom, hogy hiába ötletelek, de az se lenne rossz, ha azt mondanák, hogy lenne egy megállapított fix díj, mint fizetés egyes pozíciókba. Majd annyi százalékot kapnának, amekkora volt a részvétel.

  Ha valaki 1m fizetést kapna, de a részvétel csak 40%, akkor 400e lesz a fizetése. Bár ahogy írták előttem is, pont nem ez az irány most. Nem ez kedvez a hatalmon maradni szándékozóknak.

  Aki meg nem szavaz, de egyszer is felemeli a hangját, hogy mi ez az új adó vagy miért ilyen sz@r az oktatás vagy miért nincs pénz erre meg arra, elé kellene csúsztatni egy szavazólapot, hogy itt kellett volna hangot adnod.

  [ Szerkesztve ]

  Mess with the best / Die like the rest