Keresés
 • Louro

  őstag

  Hihetetlen, hogy ennyire gerinctelen, etikátlan a T is. Ennyi idő után csendben kezet rázhattak volna és felvehették volna.

  De erre jó magyar módra belerúgtak. Lehet szerveznek valami gyűjtést neki. Szerintem lenne aki 100-1000 forinttal beszállna. 500-1000 ember dobna ebbe a küblibe csak, hogy görbetükröt mutassanak. Bár ismerve az arisztokratákat, le se tekintetének az emberek összefogására, csak majszolnák tovább az ország kolbászát.

  Mess with the best / Die like the rest

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  miért nem keresed meg az itcafe topikját, ami erről szólt?
  szerintem nem kellene újrakezdeni megint a vitát. de ha már megkérdezted: szerintem az, hogy 600 rugóval megúszta, nem okés. lehet, hogy a 8 év börtön is túlzás, de ha becsukták volna 1-2 évre, az teljesen oké lenne.

  egyébként pedig nem a bíróságtól függ, hogy milyen törvények alapján ítélkeznek.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • cuebler

  senior tag

  csak szólok, hogy ott (és jórészt a korábbi böszmeségeiknek köszönhetően) lett meg a fidesz első kétharmada, amivel bebetonozta magát a hatalomba mindmáig. ha mást nem, ezt mindenképpen meg lehetne köszönni gyf képviselő "úrnak".

  amúgy nekem is tele a hócipőm a visszamerengéssel (trianon, világháborús szerepvállalások, 1956), de az már most látszik, hogy sok minden elment ott...

  az pedig, hogy mind a mai napig ott ülhet, ékes bizonyítéka annak, hogy a politikusok első plasztikai műtéte a gerinceltávolítás és annak, hogy léteznek politikai háttéralkuk. amíg gyurcsány van az ellenzék élén (vagy legalábbis ő maga úgy véli), addig orbánnak sem kell félnie egy erős ellenzéktől, mivel gyurcsány könnyen támadható.

  [ Szerkesztve ]

  "Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."