Keresés
 • M_AND_Ms

  addikt

  "Sokan jöttek itt is azzal, hogy T-System, T-home és a többi külön-külön cég. De mivel egy az anya, így egy-két elrontott jogosultsággal elég nagy dolgokhoz férhetnek hozzá."

  T-Home már régóta nincs.
  A Telekom és a T-Systems két külön cég, két külön rendszerrel. külön vezetés, különböző budge, különböző költéségvetés, külön backoffice, különböző cégfelépítés, különböző bérrendszer, különböző informatikai infrastruktúra, különböző jogosultsági rendszer, stb, stb. Tehát, nem csak arról van szó, hogy külön-külön van itt is ott is, hanem teljesen különböző, teljesen másmilyen. Maximum annyira közösek, mint mondjuk a Voda és a Telenor, vagy a Suzuki Magyarország és Mercedes Magyarország.
  Csak egyvalami egyforma mindkét cégnél: a magenta szín

  Dolgoztam mind a kettőnél, tudom miről beszélek

  Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

 • Chaser

  titán

  LOGOUT blog

  nézőpomt kérdése, nem tudom ricsi99 úr mit akart egésen pontosan mondani, mindenesetre ha mindenki x-re szavazna, akkor sem vagyok benne biztos, h nem y nyerné a választásokat...:) de mondom, aki igen, ha megkérdezik tőle rámeri-e tenni a fütyijét, hát lelke rajta
  ha kötelezően el kellene menni, beXelnék mindenkit akit lehet, problem solved

  _tejesen'® joálapotpan'™_

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  "minden szavazót köteleznék": csak a szavazónak vannak kötelességei egy választás esetén? például a jelölteknek nincsenek? ilyen piszlicsáré dolgokra gondolok, hogy nyilvános tévévita, tisztességes tájékoztatás a programokról, előző kanyarban megválasztott vezető elszámol a teljesítményével és az ígéreteivel...

  vagy ilyen vicces dolgok, hogy megszerveznénk úgy a választást, hogy hivatalos urnazárási időpontra már ne lógjon át a szomszéd kerületbe a sor vége... vagy azt, hogy miről lesz népszavazás, ne a fradi ultrák döntsék már el...

  szerintem amíg minimum egy rendes nyilvános tévé vita nem kötelező, addig a szavazás sem kötelező.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • Zolik

  senior tag

  Itt a pont. Aki leszarja az egészet "merúgyismindlop" az pont azt mondja hogy nem baj ami most megy lopjanak tovább..
  ---
  Honnan tudjátok hogy mind szar? Lehet fikázni pl a momentumot de kb ők az egyetlen épkézláb párt akik nem a bukott szoci korszakból jönnek és normális ötleteik vannak. Ők is lopnak? Elég vad kijelentés egy olyan pártról akik még soha nem kormányoztak.. ilyenkor jön az ulitmate védekezés hogy "de akkor majd fognak és eladják a hazát, meg soros ügynökök"- Persze most még arra is rá sütik hogy soros van mögötte ha mucsaröcsögén a tehén elpusztul.

  Rengeteg embert hallom hogy panaszkodik (egyre többen félnek - egy fb poszt és repülsz), elegük van, kimerültek, zaklatottak.. de hogy szokták mondani? büdös a szar de legalább jó meleg? Hát kb ilyen a mostani rendszer. Múltkor oda jött hozzám egy ismerősöm aláírást gyűjteni O1G-nek.. merthogy azt akarom hogy iszlám egyessült államok legyen meg hogy betelepítsék a feketéket? A szomorú hogy ezt el is hiszi..

  Gyerekek múlt héten voltam vérvételen államiba, elmentem a mosdóba ahol még a piszoárba se volt bekötve víz hogy le lehessen húzni, helyette valami slag volt oda vezetve, amit megnyitva fekete "víz" folyt ki belőle. Azt hittem sokkot kapok... és erre mennek az emberek igennel szavazni?

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

 • flimo

  őstag

  A kepviseloi fizetes a reformkor fontos vivmanya, mert addig csak nemesek, gazdag polgarok engedhettek meg maguknak, hogy politika nevu uri huncuttal foglalkozzanak. En epp ellenkezoleg, emelnem a fizeteseket, hogy kevesbe legyen vonzo korrupcios penzekert (marmint egy olyan rendszerben, ahol van fuggetlen ugyeszseg) kockaztatni a mandatumot.

  Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

 • Tsa-bika

  senior tag

  Nekik minek ez a fiu? Hisz naluk van keleti artur :DD

  Maximum effort! |BlackBerry user| NBMR

 • pengwin

  addikt

  Az már régen rossz, ha egy demokratikus választáson nem valamire szavazol, hanem valami ellen.

  (#158) Zolik
  A Momentum mint egyetlen épkézláb párt, akiknek nincsen rossz múltja?
  Elárulom a titkot, ott is jelen vannak korábbi SZDSZ-esek, MSZP-sek. Kisebb mértékben, mint pl. az LMP-nél, de ott vannak személyesen, és kapcsolatok szintjén is. Az új párt az olyan lenne, hogy nem kötődik személyes ismeretség, korábbi munkakapcsolatok szintjén az addigi politikai elithez. Na ilyen nem volt idehaza a '80-as évek óta.

  (#178) Zolik
  Igazából nem a büntetés vagy az ügyészség szándéka a szörnyű, hanem az, hogy mindez ma, Magyarországon így jogszerű. Már az elején lehetett tudni, hogy a srác el lesz itélve, mert a törvényben egyértelműen le van írva: akkor is bűnöző, ha nem okozott kárt vagy nem ártó szándékkal cselekedett.

  [ Szerkesztve ]

  Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

 • ricsi99

  őstag

  Lessz!!!! Csak várj még egy kicsit....

  Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

 • BiP

  veterán

  Matolcsynak már van ilyenje. (Pallas Athéné vagy mi) Közpénzkonvertálással foglalkoznak.

 • Kopi31415

  félisten

  Azért az MKKP tudott mozgósítani érvénytelen szavazásra elég szépen, és meg is volt az üzenete akkor a.

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

 • Zolik

  senior tag

  Nekem is hócipőm tele van már a "gyurácsány" dumától. Több mint 10 éve volt. Kit érdekel?! 10 év eltel és Feri bá ugyan úgy ott ül a parlamentbe!!! Kérdezem én ha annyira bűnös volt és annyi vaj volt a füle mögött miért nincs börtönbe? Hol vannak a csontvázak?
  Ennyire erővel jó hogy nem kérünk kártérítést Mongóliától a tatárjárás miatt!
  Kit érdekel mi volt 20-30 éve, jó ne felejtsük el, de bármi történik vagy valami rossz dolog következik be: gyurcsány, elmúltnyócév.

  Példát lehetne venni új-zélandról ahol kompletten eltakarították az előző politikai vezetést és olyan szinten teljesítették túl a kitűzött célokat, hogy ők maguk is meg voltak lepődve hogy ennyire jól megy a dolog. Nem kellett hozzá más csak szakítani a múlttal és a jövőbe nézni nem pedig folyton visszafelé mutogatni hogy az ő meg ő hibája miatt szar most a legtöbb dolog.

  a sok okos tiranonos elfelejti ha holnap visszacsatolnák az összes régi területet kb össze roppanna az ország egy pár óra alatt. szomorú hogy megtörtént, de nem lehetne már túl lépni rajta és a jövőre gondolni?

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''