Hirdetés

 • nyunyu

  nagyúr

  Mi huszon fős csapatunk eddig nagyjából együttmaradt, csak a 2 éve a fejünk fölé kinevezett új főnököt tavaly eggyel feljebb buktatták, aztán hozzácsaptak még 2.5 kompentenciaközpontot, így papíron már ~160 embernek dirigált, ami nagyon nem volt az ínyére.

  Csoportvezetőm közben folyamatosan pályázott új projektekre, de a részlegvezetőnk nem igazán értette azokat, és nem foglalkozott ezek kilobbizásával, így pár, nekünk profilba illő MT projekt 3-4x áron külső beszállítókhoz vándorolt, akik kb. most látják először az S betűs rendszert (aminek a logikáját az elmúlt projektjeinken már sikerült alaposan kiismernünk.)

  Na, részlegvezetőnk volt az első, aki májusban felmondott, még nagyobb káoszt hagyva maga után, mint amit az elmúlt 1-2 évben az ártani nem akarása miatti teszetoszaságával nem feltétlenül tudatosan okozott. :(

  Így majdnem projekt nélkül maradtunk, de az ideiglenes részlegvezetőnknek éppen volt egy lepattanója, amire nem volt embere, így a csapatunk javához valamelyest konyító fele oda került, de arra a projektre még akkor sem szívesen mentem volna, ha értenék hozzá.

  Mindenesetre javás kollégák is úgy látják, hogy az a projekt pár új buzzworddel fogja gazdagítani a CVjüket, ami jól jön január 1 után...

  Hello IT! Have you tried turning it off and on again?