Hirdetés

 • Zolik

  senior tag

  Itt a pont. Aki leszarja az egészet "merúgyismindlop" az pont azt mondja hogy nem baj ami most megy lopjanak tovább..
  ---
  Honnan tudjátok hogy mind szar? Lehet fikázni pl a momentumot de kb ők az egyetlen épkézláb párt akik nem a bukott szoci korszakból jönnek és normális ötleteik vannak. Ők is lopnak? Elég vad kijelentés egy olyan pártról akik még soha nem kormányoztak.. ilyenkor jön az ulitmate védekezés hogy "de akkor majd fognak és eladják a hazát, meg soros ügynökök"- Persze most még arra is rá sütik hogy soros van mögötte ha mucsaröcsögén a tehén elpusztul.

  Rengeteg embert hallom hogy panaszkodik (egyre többen félnek - egy fb poszt és repülsz), elegük van, kimerültek, zaklatottak.. de hogy szokták mondani? büdös a szar de legalább jó meleg? Hát kb ilyen a mostani rendszer. Múltkor oda jött hozzám egy ismerősöm aláírást gyűjteni O1G-nek.. merthogy azt akarom hogy iszlám egyessült államok legyen meg hogy betelepítsék a feketéket? A szomorú hogy ezt el is hiszi..

  Gyerekek múlt héten voltam vérvételen államiba, elmentem a mosdóba ahol még a piszoárba se volt bekötve víz hogy le lehessen húzni, helyette valami slag volt oda vezetve, amit megnyitva fekete "víz" folyt ki belőle. Azt hittem sokkot kapok... és erre mennek az emberek igennel szavazni?

  '' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''