Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • paprobert

  aktív tag

  Kifejtem én:

  A Win10 spyware-telemetria 5 év után is megengedhetetlen, Candy-Crush továbbra is települ (kész vicc), frissítéskor eltűnő programok még mindig borsot törnek az ember orra alá.

  Ezeket mind a Microsoft akarta, és akarja. Ezek nem a felhasználókat szolgálják. Ez ellenünk van.

  640 KB mindenre elég. - Steve Jobs

 • lemusz

  addikt

  Arra felé tendál a Microsoft, hogy a lehető legteljeskörűbben kiszolgálja a Hülyék paradicsoma c. filmben nagyon frappánsan bemutatott folyamatosan elbutuló társadalmat, ezzel pedig akarva akaratlanul borsot törjön az advanced userek orra alá.

  Fokozódik a telemetria, a user data elemzése, megértése és irányított kiszolgálása mindennél többet ér. De néhány hétköznapibb példám is van, nem kell telepítened chipset drivert, az update majd intézi. Ott se tudod kiválasztani mit töltsön és telepítsen, csinálja magától az összeset. Hiába telepítesz fel nvidia drivert, a rendszer majd visszatelepít egy régebbi verziót, mert jobban tudja. Nem tilthatsz le egyes szolgáltatásokat, mint ahogy korábban tehetted kb bármivel a services.msc-ből. Apropó kikapcsolgatás, már nem csak az egyszerűen átlátható vezérlőpultot kell átnyálazni emiatt, hanem az ultraszövevényes Gépházat is. Minden el van dugva a legmélyebb bugyrokba, hogy még véletlenül se találj rá, neadjisten átállítsd. Te csak dőlj hátra és ne gondolkozz. Reinkarnálódó appok törlés után. Háttérben futó egyre több szarkupac. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

  https://steamcommunity.com/id/lemusz/

Hozzászólok Aktív témák