Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Armagedown

  őstag

  Mindenki akkor cseréli le a gépét, amikor jónak tartja, nem kell más zsebében turkálni.
  A tapasztalatok alapján amúgy vannak 2. , 3. generációs mobilprocesszorok is, amiken frissítés után összeomlik a Winx (ilyen pl a Hp Elitebook 8570p), mert valami driverek gubanc van, azok a gépek még bőven jók, ha az akkor közép- vagy felsőkategóriás processzor van bennük és elég memória.
  Amúgy mit értesz ez alatt ,hogy a MS nem erőlteti a csempés designt, ott vannak a legfrissebb buildben is és az ablakok széle továbbra is szögletes.
  Sok böngészőt kipróbáltam már, de az Edge tűnt eddig a leggyorsabbnak, gyorsan betöltődnek vele az oldalak.

  [ Szerkesztve ]

  “If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

 • Piftuka

  addikt

  "de aki pusztán azért nem vált windows 10-re, mert a gépben valami olyan régi, hogy nincs hozzá windows 10 driver, az meg is érdemli. Ahhoz azért igen korosnak kell lennie a gépnek."

  Igazán kedves jókívánság ez részedről! :)

  Én váltok Win10-re; mivel internetezésre is használom a gépet, nem sok egyéb választásom van. Az új gépemre már azt telepítettem fel.

  Mindazonáltal én annak örülnék, ha a Microsoft olyan Windows operációs rendszert fejlesztene, amely maximálisan, maradéktalanul kompatibilis visszafelé!

  Ugyanis - a félreértések elkerülése végett - az volna a normális.

  Tehát legyen az OS a "saját őseivel" kompatibilis. Akár hardver, akár szoftver vonalon.

  Engem első sorban az utóbbi érdekel, hiszen számos olyan eredeti játéklemezem van, ami már Win7 alatt sem feltétlenül, ám WindowsXP alatt kifogástalanul működik.

  Egyébként ne hidd, hogy annyira "korosnak" kell lennie egy számítógépnek! A Microsoft például képes volt "csodákra" (ami az /in/kompatibilitást illeti) a saját, új hardvereszközei és OS-e vonatkozásában is... XBox PC kontrollerek például...

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

 • Pyrandus

  tag

  Gépem régi. Régi és jó. Lenovo Thinkpad x61s.
  Próbáljam rétenni a Win10 Home-ot? Menni fog?
  Kösz.

  A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.

 • Precorus

  tag

  fun fact: 8.1 ről váltottam 10-re, mert rx 580-hoz nincs 8.1 driver.
  Szóval nem kell öreg legyen, hogy ne legyen hozzá driver :)
  Egyébként mennék vissza.... :W

  Könyvtár == Old-school Netflix

Hozzászólok Aktív témák