Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nagyon rossz példát írtál ugyanis egy Bajnokok ligája döntőre is drága a jegy mégis ingyen nézi mindenki az élő közvetítést van ahol 4k-ban. Oké hogy ez netes közvetítés de még is csak teszt jellegű, a 14€ pedig akkor éri meg ha tényleg működik a dolog mert ha nem akkor elég bosszantó tud lenni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Látszik, hogy a Prohardver célközönsége nem tudja mennyibe kerül egy jegy az operába
Azért a 14 euróért simán megérte volna a FHD adás is.
Szerencsére elérhetővé teszik majd videtotarban is.Egyébként jó irányba halad a dolog, hiszen eddig ilyen előadást csak a sok pénzzel és sokszor befolyással, jó ismerősökkel rendelkező keveseknek adatott meg megnézni. Most értelmes minőségben élőben adjak nekem vagy nektek is. Azért ez egy erős nyitás a nagy tömegek fele, meg ha ti nem is érzitek így
-
alevan
őstag
Csak úgy mellékesen, mindenkinek ajánlom megnézni a stream-et. Ez egy remekmû.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
dajkopali
addikt
tényleg megáll az eszem
ott van a hír címében, hogy első, a szövegében meg az, hogy milyen feltételekkel
ez egy pionír fejlesztés, ami nem azt jelenti, hogy most épp mindenki számára hozzáférhető, hanem azt, hogy tesztelnek egy technológiát, ilyen meg ilyen feltételekkel
ez egy hír, ami arról számol be, hogy várhatóan milyen technológiák határozhatják meg a trendeket a következő évtizedben
igen, most Samsung, igen, most 14 euró - de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy a résztvevők ezen a szinten akarják tartani
ez a hír egy lehetséges fejlesztésről és üzleti modellről szól - vagy bejön, vagy nem (sztem működni fog)
azt számon kérni, hogy ebben a fázisban én vagy te nem férünk hozzá, óvodás reakció[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennek aztán nagy nézettsége lesz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
banhammer
veterán
Csak FullHD tvm van, mar nem is erdekel.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Szatyor95
senior tag
Na, mára is megvan a program. Lehet én vagyok tudatlan, de mért csak Samsung UHD tévé jó a 4K-hoz?
Nyugodj békében Integra!
-
zeorsdfd
senior tag
-
mutyi
senior tag
Én örültem volna, ha a cikk kiterjed, hogy az UHD élő stream tökéletes, folyamatos nézéséhez mekkora a minimális sávszélesség igény, ugyanis az egy igen kardinális kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
it A megtekintéshez a Samsung készüléke kell, de Full HD felbontásban bárki megnézheti az operaelőadást.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- World of Tanks - MMO
- PR-Telecom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest