Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Snoop-y

  veterán

  válasz sztanozs #32 üzenetére

  Es abban a pillanatban hogy a szamlan nem az szerepel amit elutaltam akkor vissza is hivom.
  HSBC-nel amugy olyan paranoiasak, hogy a rendes koddal igazolt vasarlasoknal is elofordult, hogy nem ment el az utalas. ( mar epp kezdtem anyazni amikor felhivtak telefonon a banktol hogy en vagyok e aki ide es ide enyit akar utalni mert hogy eddig ott nem vasaroltam es automatikusan tiltottak a tranzakciot )
  2 perc mulva mar mukodott.

  New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

 • Zolee11

  senior tag

  válasz sztanozs #32 üzenetére

  Én ennyire nem mentem bele, csak ismerek pár dolgot, elvileg hogyan működik, én ezekből a logokból ilyet nem tudok összerakni, ez max. egy nagyon piciny kódrészlet, igaz nem vagyok programozó, nem pontosan értem mi mit jelent.
  Viszont azt látom, hogy nem nagyon ismered a banki biztonsági elemeket, ugyanis az sms-ben az összeg és az ahová megy adat megjelenítése régóta alap biztonsági elem. Eleve úgy szapulod a bankot, hogy nem is vagy képben vele kapcsolatban, jellemző magyar magatartás. :) Van bőven arra lehetőség, hogy ingyen legyen a bank, én évek óta nem fizetek érte szinte semmit, még külföldön is ingyen vehetek fel valutát ha szükség lenne rá.
  Majd amikor ellopják otthonról a régóta kuporgatott pénzed, akkor elgondolkozol, hogy mi a biztonságosabb. :)

  (#37) duni84
  Én nem félek semmi ilyesmitől, én csak azoknak tanácsoltam akik nem tudnak vigyázni a dolgaikra, könnyen elvesztik a tárcájukat, bankkártyájukat, vagy egyszerűen félnek attól, hogy mások kezébe kerül.
  Külföldön is nagyon vigyázni kell, nagyon sok trükk van a tárcák meglovasítására.

  no brain, no problem

Hozzászólok Aktív témák