Hirdetés

Keresés
 • stefi76

  fanatikus tag

  Lehet újítani, csak törvényes keretek között.

  Konkrétan ezek a problémák kicsit részletesebben:

  "A londoni közlekedési hatóság konkrétan arra hivatkozott, hogy az amerikai taxis appot üzemeltető cég üzleti gyakorlata alapján nem képes felelős vállalatként viselkedni, és a cég működése akár közbiztonsági kockázatot is jelenthet.

  Azt kifogásolták, ahogy a cég az uberes autókat érintő büntetőjogi eseteket kommunikálta, vagy például azt, ahogy a sofőrök egészségügyi igazolásokhoz jutottak, vagy azt is, hogy a cég olyan szoftvert alkalmazott, ami ellehetetlenítette a hatósági ellenőrzéseket és azt, hogy a hatóságok megfelelő adatokhoz jussanak."

  [link]

 • stefi76

  fanatikus tag

  "Én is tudnék olyan törvényt hozni, hogy a te céged menjen tönkre, ha konkurenciát állítanál nekem."

  Megmagyaráznád, hogy ha előbb van egy törvény amihez igazodva, aminek megfelelve kell céget működtetni, amely törvények akkor is voltak, amikor működtetni akarom a cégemet, az hogy is lesz a te hozzászólásod szerint utólagos törvényhozás a konkurencia ellen?
  Hogy is működött ez Angliában, mint folyamat, ennél a konkrét esetnél?

  [ Szerkesztve ]

 • stefi76

  fanatikus tag

  "Gunyolodhatsz, ha akarsz, de ez esetben elso kezbol szarmazo informacioim vannak. Ne velem foglalkozz, inkabb adj cafolatot arra, amit irtam. Hajra!"

  2017.09.26 09:47

  http://www.portfolio.hu/tool/print.php?i=263241&k=2

  Az Uber frissen kinevezett vezérigazgatója, Dara Khosrowshahi, bocsánatot kért a londoni lakosoktól a taxitársaság app-jének hibái miatt, változásokkal szeretné a vállalat újra bebiztosítani magát az egyik legfontosabb piacukon.
  Nagy-Britannia fővárosának közlekedési szabályozója múlt hét pénteken döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a társaság működési licenszét, ami a héten jár le. Döntését arra alapozta, miszerint az Uber alkalmatlan arra, hogy taxi szolgáltatást nyújtson, míg a vállalat hozzáállását is kifogásolta a bűncselekményekkel és a sofőrök belső ellenőrzésével kapcsolatban. A londoni rendőrség szerint a taxitársaság app-je egyáltalán nem rögzíti azokat a súlyos bűncselekményeket, amelyek a közösséget veszélyeztetik.

  "Igaz, hogy néhány dolgot rosszul kezeltünk mostanában. Az Uber összes munkatársának nevében szeretnék bocsánatot kérni azokért a hibákért amiket vétettünk," - írta Khosrowshahi egy londoniakhoz írt nyílt levelében. Sadiq Khan londoni polgármester, aki a múltban a vállalat kritikusa volt, hétfőn közölte, hogy megkérte a londoni tömegközlekedési vállalatot (TfL), hogy legyenek elérhetőek egy találkozásra Khosrowshahi-val.

  [ Szerkesztve ]

 • stefi76

  fanatikus tag

  Értem.

  Tehát a lényeg, hogy hozhatnék ide neked bármilyen forrásból hírt - legyen az a vezetőség nyilatkozata - az úgysem lesz valós, mert te megmondtad, hogy a Mari néni meg a Géza bácsi ezt mondta az utcán és kész.

  Erre szerinted van, lehet bármiféle választ is adni?
  Te eldöntötted, hogy márpedig ez az igazság, mert "ez megy az utcán és te ezt mondod és kész" és a te cáfolhatatlan és megkérdőjelezhetetlen világszemléleted mindent visz, mit nekünk hivatalos információk.
  Te megmondod a tuti.
  Mert azt mondták és te ezt mondod, nincs vita.

  Hát akkor legyen ez.