Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • philoxenia

  MODERÁTOR

  "A tv-ben mondták"
  "Józsi azt mondta"
  Aztán ezt ténynek kezeli a magyar lakosság 50 év feletti része

  Hány éves vagy?

 • philoxenia

  MODERÁTOR

  Ez kb. olyan kijelentés volt, hogy aki 50 alatt van, az mind fészbukhuszár, tiktokos, instás és mindent elhisznek, amit ott látnak. 55 múltam, de szerintem te többet hiszel el a tévén látottakból mint én. Kezdjük ott, hogy tévéadást annyi ideig nézek, míg a készülék csatlakozik a wifire és meg tudom nyitni a webes appokat rajta. Híradót egyáltalán nem.
  Interneten talált minden hírt erős kritikával fogadok. Gyakorlatilag még a hőmérséklet helységre kiírt értékét is ellenőrzöm külső hőmérővel. ;)
  Mondjuk pont rajtad látszik a propaganda hatása. Az ateizmus is vallás, az ellenpropaganda híve is a propagandához képest határozza meg az álláspontját. A lényeg pont az lenne, hogy a tényekre alapozva legyen az embernek álláspontja, ne a tálalás módjára alapozva.
  Nem minden hazugság és végképp nem minden igaz. Ha egy iszlám vallású menekült leszúrja az öccsét az nem terrorcselekmény, ha ellenben az utcán random járókelőket, az nem családi vita.
  Ha nem engedjük meg egy felnőtt embernek, hogy ahhoz a nemhez tartozónak érezze magát, amihez szeretné, az szemétség, ellenben semleges neműnek nevelni egy gyereket meg hülyeség.
  Kína és az USA viszonyában mindig az ókori mondást kell először figyelembe venni: Cui prodest?

Hozzászólok Aktív témák