Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Értem. Itt ahol én élek meg semmi ilyesmi nem történt. Pedig már évek óta sikerül itt élni. Szóval értem én Lézer Jankó effektust de nem kellene összemosni a propagandát a valósággal. Erről mindig az jut eszembe, hogy egy magyar államilag "elismert" humorista mesélt arról az M1-en, hogy a testvére Bécsben és mennyire fél jujj jujj jujj, b@szk1 akkor miért nem jön haza ha annyira szar a föld egyik legélhetőbb városa. Ja mert jobb mint Pest. Akkor OK, de azóta is úgy remeg mindenki, hogy a magyar felső osztály oda jár vásárolni.

  Ezekről valahogy ez jut eszembe. (Arról pedig, hogy valaki kijut pl Németországba, és azonnal a kijutott családtagjai belefutnak mindenféle terroristába, nem értem mit kerestek kinn ha ennyire rossz ott? )

  Én meg sírva kérlek, hogy a propagandát hagyjuk meg a csúnya politikusoknak. Eleget hazudoznak, mint a fenti példából is látszik.

  [ Szerkesztve ]

  [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 19.3, Ubuntu 19.10, OpenSuse Leap 15.1 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák