Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Elég durva sztori... ahogy a Spectrénél nem kellett betojni most sem kell betojni, ha meg kamu akkor főleg. Idővel kiderül.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
E.Kaufmann
veterán
Én rendszergazdai jogosultságokkal meg tudom változtatni a rendszergazdai jelszót, hoppá
Kotrapali, akarom írni Satyna bá, mit teccik hozzá szólni?[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-Skylake-
addikt
gigalol.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
"csak véleményeket fogalmaznak meg, nem pedig tényeket, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy közvetlen vagy közvetett módon gazdasági érdekeltséget szerezhetnek a jelentés által tárgyalt vállalat a részvényeiben
Na, ennyi a lényeg.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
cheatergs
senior tag
"...a Trail of Bits hitelesítette. Az említett cég talán az egyetlen olyan érintettje a sztorinak, amelyre tényleg az mondható, hogy nem csak papíron létezik."
Az AMD nem létezik?
Mindig minden mindegy
-
nalaca000
tag
Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek ezen az egészen.
Szánalmas...A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!
-
MSI.Navi
tag
Ezért beperelheti az AMD őket ha igaz.
-
Sejtettem, hogy lesz valami hasonlo okorseg, bar megmondom oszinten, en kicsit okosabb probalkozasra szamitottam, illetve picit nagyobb "inteles hatszelre".
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Re-Tech
aktív tag
Én konkrétan börtönbe küldeném az egész bandát Viceroyal meg CTSvagymivel egyetemben. Ott lenne idő gondolkodni, hogy mivel járnak ezek a pusztán részvényárfolyam manipulálására összehordott kijelentések.
Egyébként az egész sztori remekül illusztrálja, hogy miért fog nem tart sehova az emeri faj, mára nem a gondolkodás és szövegértés lett az erény, hanem a gyors reakcióidő, amivel ÉN még több haszonra tehetek szert. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Intelnek ez egyébként inkább káros, mint hasznos. Ha megkérdezed majd az embereket, hogy ebben a lejáratásban kinek lehet érdeke, akkor 99%-ok azt fogja majd mondani, hogy az Intelnek. És emiatt az amúgy sem angyali megítélésük még tovább romlik a felhasználók szemében. Szóval ők azért okosabbak annál, hogy ilyennel próbálkozzanak, mert egyrészt tudják, hogy gyorsan kiderül a trükk, és láthatod, hogy sokan most az Intelre haragszanak, így ezzel potenciális vásárlókat veszítenek. Nem egy twitter üzenetben olvashatod azt, hogy a felhasználó azt írja nekik, hogy a Spectre javítására koncentráljanak, és ne az AMD besározására. Ez az egész már a jelenlegi formában is káros nekik, még akkor is, ha nincsenek benne. Kizárt, hogy maguknak okoznának ekkora szart, így is problémájuk lesz az, hogy szimplán csak belecsöppennek akaratlanul is.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Steve_Brown
senior tag
Nagyon bírom a palit Minden szava aranyat ér.
Az intel javításairól is elmondta, hogy alkalmatlanok a hiba fixálására.
Egyébként tényleg, csak egy startup kell és ilyen könnyen lehet befolyásolni a tőzsdét? -
troviko
senior tag
Túl jól sikerültek az új AMD procik, az Intelnek muszáj volt lépnie, jöhet a lejáratókampány...
https://www.oldtech.hu/
-
-
Meteorhead
aktív tag
Ahogy Abu is jelezte, ez az Intelnek sem jó. Mihez tartás végett, az elmúlt 24 órás csúcshoz képest az Intel részvények 3,4%-ot estek, az AMD részvények "csak" 3%-ot.
-
Igen, ilyen amator modon az, ezert gondoltam ra, hogy lesz valami, csak profibb.
Mondjuk nem ilyen rohejes "sebezhetoseg", hanem egy mukodo Spectre implementacio, nem ceges keretek kozott kiadva (intel, startup, akarmi), hanem valami random githubon, meg utana erre felhivni valami influencer figyelmet, aki kitweet-eli es kesz.
Egy valos korulmenyek kozott, konnyen reprodukalhatoan mukodo Spectre implementacio eleg nagy arculcsapas lett volna az AMD-nek, mivel eleg magabiztosan allitottak, hogy kozel lehetetlen kihasznalni a sebezhetoseget AMD procikon.Ennel a mostani esetnel nekem eszembe sem jutott, hogy az intel allhat mogotte, ez nagyon amator probalkozas volt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
nuke7
veterán
0.00 USD a cég értéke... Jófejek
https://youtube.com/user/nuke7
-
félisten
-
gabor7th
addikt
"Nem, tényleg nem vagyok ribanc. Becsszó!"
Vannak akik nyiltan megmondják, hogy sehogy se tudják megvédeni a rendszereket:
"Az antivírus halott, a hackerek pedig úgyis bejutnak a gépeinkre"
"Egy meglepő bejelentést tett a napokban a vírusirtó szoftverek egyik legnagyobb szállítójaként ismert Symantec. A Brian Dye, a cég egyik elnök-helyettese ugyanis kerek perec kijelentette, hogy az antivírus technológia gyakorlatilag "halott", és bármit teszünk, a hackerek úgyis be tudnak jutni a gépeinkre."
"Így Dye szerint a cégeknek egyre inkább arra kell összpontosítaniuk, hogy olyan megoldásokat nyújtsanak, amik képesek a bejutás esetén keletkezett károk minimalizálására - mert magát a bejutást megakadályozni úgysem tudják az esetek legnagyobb részében."
De amúgy igaz... nem tudják megvédeni a rendszereket, ezért se kéne pl. az életedet kockáztatni netrekötött okosautókkal.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Jhonny06
veterán
-
Lacok
őstag
Elég gyenge próbálkozás volt CTSLabs részéről, van hova fejlődniük.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
nemlehet
őstag
Jóvan látom a kávé megvolt, kezdheted ontani a hülyeséget.
Neked nem fura, hogy mindig ilyen ex emberek nyilatkoznak évekkel, évtizedekkel később hangzatos dolgokat? Sose olyanok akik aktuálisan képben vannak, folyamatosan letesznek dolgokat az asztalra? Mondjuk white hat hackereck vagy akár black hat-ek névtelenül...
Persze nincsenek illúzióim, minden rendszer törhető, csak kérdés mi kell hozzá. Mindig eszembe jut egy story ami nem tudom igaz-e, de az egész biztonság kérdéskörét jól jellemzi:
A Volvo fejlesztett valami szuper zárat a kocsikhoz amire azt mondták az ajtó szétverése nélkül nem lehet kinyitni. El is vitték több országba tesztelni, szuperül szerepelt. Majd elvitték Kelet Európába ahol 2 perc után kirabolták a kocsit: Beütötték az ablakot egy kőve, majd kikapták az értékes dolgokat és álltak is tovább.Szóval kérdés mi kell a rendszer feltöréséhez és miket tudnak azzal elvinni. A BIOS flash, meg az emelt rendszergazda hozzáférés eleve olyan dolgokat feltételez (fizikai hozzáférés, belső ember) amik megléte esetén ezer és egy másik adatlopási mód is van, ennél egyszerűbben.
Az átlagember bőven jól védve van jelenleg ha nem teljesen hülye. Persze lehet vitatkozni, hogy a hülyéket is meg kell védeni, de mindig van olyan aki nagyobbat ugrik, legyen akármilyen magas a kerítés.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Jack@l
veterán
https://www.techpowerup.com/242346/cts-labs-sent-amd-and-other-companies-a-research-package-with-proof-of-concept-code
Lehet ez is valami hello world szintű kód lesz
Pár nap és kiderül hogy kamuzott e a cég, vagy tényleg van egy csomó backdoor a procikban.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Blazs120gl
aktív tag
A greenbox-os irodánál és a shutterstock-os alapból photoshoppolt logo után kigéett az agyam.
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/846gpm/how_cts_labs_created_their_offices_out_of_thin_air/
Miért álltak meg itt? Lehettek volna statiszták is a videójukban, már ha ezek a fikcók a linkedin-en nem azok.
Egy scamcoin ICO-val többet kerestek volna.
[ Szerkesztve ]
-
Par % arfolyammozgas volt, szoval szerintem amit akartak, azt igazabol elertek. Reszvenyt vettek gyorsan, 2 nap mulva visszamegy szepen az arfolyam, aztan rohognek a markukba.
Az En banatom inkabb az, hogy ha egy ennyire amator manipulativ borzalommal el lehet ezt erni, akkor eleg nagy szarban van az egesz ipar, mert innentol minden gyorsan meggazdagodni akaro verpistike ezzel fog szorakozni, aminek szerintem egyetlen vegkimenetele letezik:
Az elejen folyamatos panik es reszvenyingadozas.
Kicsit kesobb meg annyira megunja az egeszet mindenki, hogy a valos es igazan fontos sebezhetosegek se fogjak megkapni az oket megillato figyelmet, amibol viszont egy alapveto kozony kovetkezik a biztonsagot illetoen, ami meg valami nagy bajhoz is vezethet.Szoval en nagyon remelem, hogy akik ezt csinaltak, azok megfeleloen seggbe lesznek rugva, mert hatalmas karokat okozhat, ha nem.
-
szabi80sz
tag
-
törölt tag
pár hónapja bejegyzett fantomcég, csak root joggal és fertőzött firmwarerel kihasználható sebezhetőségek, az ICANN WHOIS keresője kb semmit se árul el a weboldalukról, hmm...
-
0P1
aktív tag
-
mikej95
aktív tag
szerk: inkább nem kockázatatom bant ilyen szar viccért
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
komi77
senior tag
Ez még lehet elismerés is az Amd felé ha így akarnak a hasznukból részesülni. Akkor ugyan is elismerték, hogy jók a termékek és számolni kell a céggel.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Kronos3000
senior tag
Ha a konkurencia áll e mögött,az már tényleg a legalja.Ha részvény bűvészkedők,akkor a hűvösön a helyük.Viszont akár így ,akár úgy ez rámutat a kevés szereplős piac egyik gyengeségére.Egyik le,másik fel,és fordítva,míg ha lenne vagy tíz gyártó nem sokat számítana egy-kettő bedőlése sem.
Wasabi...
-
Taranti
senior tag
Mondjuk tőzsdén akkor is lehet nagyot nyerni, ha az adott cég részvényeinek esésére spekulálnak, sőt talán még nagyobbat is, mint egyszerű részvényvásárlásból.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Nirvanus
aktív tag
Jó lenne sebezhetőséget találni GTX videókarikon is már... Valaki? Egy jó kis startup?
[iTX-or-GtfO!]
-
Zolorado
tag
Megnyugtató, hogy nem csak én gondoltam kb pont erre miután elolvastam a cikket ezekről a "sebezhetőségekről".
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- További aktív témák...
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Ryzen 7 7800 X3d
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz (96MB Cache, up to 5.2GHz) CPU! BeszámítOK
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest