Hirdetés
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
IT café
Üdvözlet mindenkinek újabb nyereményjátékunkon!
Hozzászólok Aktív témák
-
HELLAFLUSH
senior tag
hát én itt most nem nyertem, de ma hátha begyün a Skandináv lottú
Gratulálok a nyerteseknek -
DarthFater
tag
Most már, hogy vége, remélem szabad ilyet kérdezni. szóval..:
A 3. kérdésre hol találtatok választ?
Én pl kigugliztam, hogy "LG 32GK850G LFC" és az első találat: "PCMONITORS". Rákatt, az oldal alsó részén pedig virít: "AMD LFC (Low Framerate Compensation) is also supported by this model".Egyből benyomtam a 2. válaszlehetőséget.
SZERK: LG pls...
[ Szerkesztve ]
Miskolcon és környékén esküvői videózást és rendezvény videózást vállalok :) Írj kérlek üzenetet, megbeszélünk mindent. ///Címkék: esküvői videó, esküvői videós, esküvői filmes, rendezvény film, rendezvény videós, rendezvény filmes ///
-
BLUE TORNADO
aktív tag
Grat a nyerteseknek.
Mondjuk azt észrevettem, hogy javarészt csak a régiek nyernek. Az újak alig-alig. Mondjuk így nekem is jóAz emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:1.Ki találta fel a munkát? 2.A többiek miért nem verték agyon?
-
Lacok
őstag
Gratulálok a nyerteseknek.
Egyszer majd jön valaki, aki mond valamit és lesz valahogy
-
totyak
aktív tag
Gratulálok a nyerteseknek!
(Én pedig legközelebb megint reménnyel telve megyek neki a zsinórban húszon x-edik játékomnak.)
AMD Ryzen 7 2700 3,2GHz, 16Gb Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz, Msi GTX660 Ti 2Gb, AsRock B450m Steel Legend
-
MaxxDamage
nagyúr
Gratula a nyerteseknek!
/el sem hiszem, hogy én is nyertem valamit/
◄►MSI® GT73VR 6RF Titan Pro -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Top cat
senior tag
válasz
DarthFater #503 üzenetére
A hivatalos oldalon kellet volna keresned.
Specifikációk - Speciális tulajdonságok.
-
SyMbioTe
Ármester
válasz
DarthFater #503 üzenetére
27GK750F-B
Specifikéációban ott van, hogy LFC support, a FreeSnyc résznél.32GK850G-B
Ez meg G-synces.Amit te néztél, az a FreeSynces verzió. A válaszok között Gsynces szerepelt. LG 32GK850G vs LG 32GK850F
Csak tudnám miért mindig mindenféle teszt oldalt kell nézni elsőre? Gyári oldalon minden egyes kérdésre ott volt a válasz.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
DarthFater
tag
válasz
BLUE TORNADO #504 üzenetére
Legalább nem az jár az őstagok fejében, hogy "már megint újonc"..
GRATULA a nyerteseknek!
[ Szerkesztve ]
Miskolcon és környékén esküvői videózást és rendezvény videózást vállalok :) Írj kérlek üzenetet, megbeszélünk mindent. ///Címkék: esküvői videó, esküvői videós, esküvői filmes, rendezvény film, rendezvény videós, rendezvény filmes ///
-
koko52
veterán
Gratula a nyerteseknek
És természetesen bunda, mert nem én nyertem!
A temetők a nagy népsűrűség ellenére a legmagányosabb helyek a világon. John Ajvide Lindqvist: Élőhalottak!
-
DarthFater
tag
Igaz, kb 5 x fél percet foglalkoztam az 5 kérdésekkel, kicsit elkapkodtam
Next time...Bár szerintem - a kollégához csatlakozva - ha a Jótündér lenne a tét, gyanítom többet foglalkoznánk a kérdésekkel
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
őstag
Hé, nem ezt beszéltük meg!
A pénznek ára van.
-
SyMbioTe
Ármester
Aztat nem tudom, én a magyar oldalt néztem, de valóban nincs ott
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Top cat
senior tag
válasz
DarthFater #513 üzenetére
Az biztos, hogy nem mindegy mi a motiváció tárgya
-
SyMbioTe
Ármester
válasz
Csak vigyázzatok azzal a jótündérrel
[link]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
somogyib
őstag
Ez a játék már csak a topik miatt is megérte.
GaratutálokGratulálok a nyerteseknek![ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
Nyertesek a gratulának!
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Gratula a nyerteseknek, használják egészséggel a nyereményüket.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
DarthFater
tag
Nem a részvétel a játék, hanem a fontos!
-
DarthFater
tag
válasz
SyMbioTe #517 üzenetére
Szerintem somogyib kolléga is a Shrekből ismert jótündérre gondolhatott
-
somogyib
őstag
válasz
DarthFater #523 üzenetére
Akkor már inkább egy rossztündér.
-
Dtomka
addikt
Az egyik választ elrontottam, pedig utánanéztem, csak rosszul jelöltem. Tanulság vissza kell ellenőrizni!
Viszont én lettem a 3. helyezett a kalapjátékban az Aranybulla dátumával
Gratulálok a győzteseknek![ Szerkesztve ]
-
TechRobot
aktív tag
Bunda hsz.ek 3..2..1..
Dikk egy százas...
-
Sify
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek!
Iphone 11 Pro Max, XBOX ONE X, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
doeeg
senior tag
Első nyereményem PH-n \o/. Köszi a játékot!
(#526) Valerian: [link]
[ Szerkesztve ]
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road
-
doeeg
senior tag
válasz
Vakegérke #531 üzenetére
Dehát minden kisiskolás tudja: Aranybulla 2222
Lehetne egy film címe is
Amúgy én meg 103. lettem a kalaptippen IV. Ulászló lengyel király és a szejm urainak jelenlétében Jakub Zadzik krakkói püspök kihirdeti az ariánusok kiűzésére hozott ítéletet dátumával
[ Szerkesztve ]
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road
-
ROBERTOH
őstag
Gratula a nyerteseknek és köszi a játékot!
ez a kedvenc aláírásom
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
Én pont a 4.-ik kérdést (majdnem elrontottam) és az utolsó nap/utolsó órában néztem rá megint (és a külföldi gyártói oldalon kerestem meg rá /következtettem ki/ a helyes választ) többiben biztos voltam.
◄►MSI® GT73VR 6RF Titan Pro -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gratula a nyerteseknek!
Persze, az én nevemet megint nem találta el a random generátor
"Akárhol jársz, akármit látsz, nyomot hagy benned, jól vigyázz..."
-
koko52
veterán
válasz
MaxxDamage #540 üzenetére
Akkor ihatsz az LG bögréből
A temetők a nagy népsűrűség ellenére a legmagányosabb helyek a világon. John Ajvide Lindqvist: Élőhalottak!
-
MaxxDamage
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz
MaxxDamage #544 üzenetére
LG-s bögre*
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
-secret- #546 üzenetére
Jahm, el sem hiszem azt hogy én is nyertem valamit (és sok volt a kérdéseket helyesen kitöltő tag is)
-
Apika
Közösségépítő
Gratulálok minden nyertesnek!
-
válasz
SyMbioTe #517 üzenetére
Ez hol volt?
(#518) somogyib
+1"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
somogyib
őstag
válasz
AxBattler #549 üzenetére
Szívattuk egymást, hátha valakit kitiltanak a játékból és így nagyobb lesz az esély a monitorra.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- GTA V
- [Re:] Xiaomi Redmi 9 - 3/32GB - Dual SIM - 1 hónapot használt
- [Re:] Lenovo Y700 i7 6700HQ 8GB DDR4 128SSD + 1TB gamer laptop
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Intland Software
Város: Budapest