Hirdetés
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
IT café
Üdvözlet mindenkinek újabb nyereményjátékunkon!
Hozzászólok Aktív témák
-
Solesz84
aktív tag
En ugy emlekszem h minden kerdesre jol valaszoltam megsincs ott a nevem a helyesen valaszolok kozott 😕
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 16GB DDR4 3600Mhz Cl16, Asus Tuf 3080 OC, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, AOC CU34G2X 34" , PSU EVGA 650W, Fanatec DD1+CS V3 Pedal+TH8A Shifter+V1.5 Handbrake
-
Rimuru
veterán
Nezd meg jol te is, mar jartak ugy hogy elnezte valaki (es a rendszernek van igaza
)
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Patry0t
tag
Hali,
Az eredeti cikkben nem találtam infót arról, hogy mikor lesz a sorsolás, tudja valaki? Átolvastam az utolsó 100 hsz-t, de nincs kedvem az egész topicot..
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz
Dr. Akula #462 üzenetére
Hülyeség, olvass vissza!
-
SyMbioTe
Ármester
..."valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül."
(#455) somogyib
Najóóó, ez kész, ügyes[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ideg
aktív tag
Ez már kalap baggi.
Szabad ember szabad országban azt csinál, amit szabad! | R* GTA 5 -> limparka | B.net -> Idegroncs#2127 | Samsung Galaxy S10+
-
Venyera7
senior tag
Jöhetne már az eredmény, mert még soha nem nyertem semmit...már egy bögre is nagy előrelépés lenne számomra.
-
Mazsika
őstag
most én nyerek!
Dáccsika
-
Looserke
őstag
semmi esélyetek, biztos én nyerek, mivel most vettem új monitort és ilyen az én formám...
-
Veres Viktor
újonc
Kik nyertek ?
-
somogyib
őstag
válasz
Veres Viktor #479 üzenetére
Még nincs kint az oldalon.
-
Top cat
senior tag
Ennyire hiányzik nektek a bögre vagy a toll?
Egyébként LG UltraWide 29WK600 monitor eladó. Vadonatúj, bontatlan csomagolásban.
Az ár 60 000 Jó magyar Forint. Minimálisan alkuképes, 65 000-ig tudok engedni. -
Dr. Akula
nagyúr
válasz
Veres Viktor #479 üzenetére
Csak én.
-
Deer76
aktív tag
"Akik egy nyereményjáték során leírják vagy más formában jelzik, hogy megnyerték az adott játék fődíját, automatikusan kizárásra kerülnek." ÁSZF 38.2. pont
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Kinn a nyertesek listája, gratulálunk nekik!
-
De jó
ismét nem nyertem semmit
-
Crinos
tag
GZ a nyerteseknek!! Majd legközelebb viszek mindent....IS.....
Crinos az állat..... battletag: Crinos#2304
-
-secret-
Arcképgyáros
Gratula a nyerteseknek!
-
Megint nem nyertem
Na majd legközelebb
Gratulálok a nyerteseknek
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Hamuuuu
tag
Grat a nyerteseknek!
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Baryka007
senior tag
Majdnem
Üdv, Baryka :)
-
Gratula a nyerteseknek, és köszönöm a játékot a szervezőknek!
Jó látni, hogy nem valami kamureg vitte a fődíjat, hanem egy régi tag."Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
SyMbioTe
Ármester
Ehh, megint a jó öreg tapasztalatot nyertem. Na mindegy, majd legközelebb mindent IS megnyerek.
Gratula a nyerteseknek és köszönjük az újabb lehetőséget.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
imibogyo
veterán
Köszönöm még egyszer a játékot!
Ez most nem jött össze...(#499) gyimger:
Dehogynem nyertél.
Egy ingyen játékot és talán egy kis jól eső reménykedést/izgulást is![ Szerkesztve ]
Artillery Sidewinder X1 3d nyomtató eladó (sok cuccal együtt) - 130.000 Ft
-
gyimger
őstag
válasz
eszterencs #489 üzenetére
Megint ugyanazt nyertem
, semmit se!
Köszi a játékot!
"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."
-
Top cat
senior tag
Megint nem sikerült nyernem, na majd legközelebb összejönA nyerteseknek gratula !
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- [Re:] LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- [Re:] NVIDIA GTX 1070 MSI GAMING X 8GB OC! HIBÁTLAN! ALKU NINCS!
- [Re:] MSI Gaming X 1060 6Gb
- Synology NAS
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Koronavírus topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: Intland Software
Város: Budapest