Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • morgyi

  nagyúr

  válasz fatpingvin #50 üzenetére

  Szerintem így is 0 lesz a bizalom a platform iránt a jövőben. Ki a szar bízná erre a bagázsra az altcoinjait, ha egy 27 éves srác képes volt manipulálni a számláját, és validként értékesíteni az így a számlára helyezett amúgy nem létező coinokat.
  Hol a szarban volt ilyenkor az altcoin főkönyve?

  Amúgy ha egy IT rendszer biztonsági rését kihasználva jogosulatlan előnyhöz jutsz, vagy vagyoni kárt okozol akkor azért te vagy a felelős.
  A srác akkor járt volna el tisztességesen, ha esetleg meglépi a coin sokszorozást, majd azonnal jelzi az üzemeltetőknek dokumentálva hogy ezzel meg ezzel a módszerrel sikerült x mennyiségű coint generálnom. Nem tettem pénzzé, csak teszteltem a sebezhetőséget, kérlek töröljétek a rés kihasználásával "generált" coinokat, és állítsátok vissza a számlám az eredeti állapotába.

  Mondjuk suttyó magyar cégként valszeg egy köszönömöt se dobtak volna... Sőt lehet beperelték volna a srácot.

  Mint a BKV-s ügy esetén, ahol egy sima POST message átírással a címsorban a srác olyan áron vett jegyet amilyen áron akart, amikor meg jelentette a BKK-nak feljelentették.

  A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

 • ddekany

  veterán

  válasz fatpingvin #50 üzenetére

  De ez nem ugyan az, mint szokványos pénzzel és pénzintézményeknél? Ha teszem azt, az OTP-s valamelyik webes felületén talál valaki csalási lehetőséget, akkor legalább is miután arra fény derült, az OTP bukja a pénzt. Az elkövető meg vállalja kockázatot, hogy elkapják. Hasonlóképpen, itt is úgy volt megfogalmazva, hogy a platform üzemeltetője szenvedett el kárt, és a csaló lebukott.

Hozzászólok Aktív témák