Hirdetés

 • Cifu

  PH! nagyúr

  Ugyanúgy életképtelen, mint az nv a PC-n, hiszen x86 nélkül kiszorulásuk csak idő kérdése.

  Miért is? Az nV sose gyártott x86 procit, max. alaplapi chipsetet, de abból az üzletből kiszált ugye. Azóta meg tök jól elvan a dVGA vonallal, ahol persze, ahogy írtam, én azt várom, hogy hosszú távvon a középszintig csak IGP lesz.

  Most az nV az ARM és embedded feladatra öszpontosít, nevezetesen az autókra, a Tegra vonal jelenleg nagyon ebbe az irányba tör ki.

  A Radeonok versenyképesek, még most is jobb, okosabb termékeik vannak mint az nv-nek, csak épp senki sem használja ki ezeket...

  Vs.

  Elég megnézni miket művelnek, ingyen odaadják a Khronosnak a Mantle-t, ingyen! adják az nvnek a HBM licenszet! Most komolyan már.

  Egymásnak ellentmondó vélekedések. Ahhoz, hogy minél jobban kihasználják a GCN-t, ahhoz az kell, hogy minél többen használják a Mantle-t ki, hogy lehetséges ez? Például úgy, hogy a Khronos szabvánnyá teszi azt! Igen, igyen adta oda, de nézd csak meg, hogy is járt a piac a fizetős / zárt szabványokkal? A PhysX talán sikertörténet szerinted? Szóval nagyon is érthető az AMD döntése e téren...

  A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!