Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Kénytelen voltam visszarakni a régebbit (5.xx) mert hihetetlenül lassú ez az új. Akkor is, ha nem karácsonyfa-üzemmódban működtetem, mindent bejelölve. Sima térképnél is képes széttekerni a gépet, még háttérben is, és mellé még brutálisan lassú is.
Szerencsére a jó dolgok (browser + integrált google maps a jó kis 45 fokos légifotóival) az ötösben is benne van, úgyhogy downgrade.
-
WonderCSabo
félisten
HOl vannak normális fák? A Central Parkot néztem, az iszonyat gagyi.
-
eXodus
őstag
Egyre kisebb lesz a világ...
-
kw3v865
senior tag
Tetszik, megéri frissíteni. Nem tudjátok hogyan lehet úgy útvonalat tervezni, hogy elkerülje az autópályákat?
-
zoo8800
veterán
Kipróbáltam, király.
Jah, és (nem tudom, volt-e eddig, szerintem nem) van pár utcanézetes kép Pestről is. -
Vargnatt
tag
Linuxon még mindig elég fostalicska, főleg a "telepítő" a hülye XML hibáival, ami miatt már-már "boszorkánysághoz" kell nyúlni, hogy egyáltalán telepíteni lehessen.
Az 5-ösben a belső browsertől mindig összeomlott, ez az új 6-os meg nem volt hajlandó elindulni telepítés után sehogy se, tehettem vissza a régit.
Pedig a binárisból a googleearth-package-el csináltam belőle deb-et, úgyhogy ettől natívabb már nehezen lehetne. Kubuntu 10.10-en próbáltam.
Csak nálam ilyen fos, vagy vannak sorstársaim?
-
janos1988
addikt
Csak az a baj, hogy ha bekapcsolom a 3D-s epuleteket meg azt az 1-2 opciot ami ott van, kurv@ra belassul es lassan toltoget. Kozel sem olyan gyors, mint az ilyen demo videokban...
-
Angel1981
veterán
Egyre lenyűgözőbb ez a progi!
-
Armahun
addikt
Szépen lassan készül az a MATRIX
-
^Clown
addikt
Feltettem, eddig tetszik, ajánlom mindenkinek a frissítést.
-
dajkopali
addikt
most nem mondanám teljesen biztosra, de a Google Föld még a régi rendszerbe tartozik valszeg: korábban a Google - elvi okokból - soha nem adott ki végleges, final verziókat
az utóbbi egy-két évben néhány szolgáltatásnál, szoftvernél már eltértek ettől a gyakorlattól
szval: ha a Google-nál vmi béta, az valójában azt jelenti, hogy végleges -
zbory
tag
válasz
Psychonaut #3 üzenetére
tényleg elég érdekesen mondja a csaj. én is elsőre google art sex-et hallottam
-
koxos:8]
senior tag
Komoly videó.
-
zoo8800
veterán
Nemrég leszedtem az 5-öst, mert alig akart működni, ma kipróbálom az újat
-
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Google Earth Sex
-
hucsikoi
senior tag
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Szerintem is telitalálat.
-
WonderCSabo
félisten
LOL a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google a „realizmus új generációja” szlogennel mutatta be a digitális atlasz új verzióját.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Politika
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest