Hirdetés
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
nem akarok politizálni, nem követem a politikai dolgokat de azt a sok elherdált pénzt simán lehetne a magyar TV-be fektetni...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
RIOS hiba miatt 2X küldte el
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bzoley
veterán
A címen nem ártott volna még egy kicsit dolgozni. Az MTV-nek holnap, és holnapután is lesz HD adása. Csak nem MinDig-en.
-
törölt tag
Az AH inkább a DVB-T hálózat bővítésével foglalkozzon.
-
Hunter2
addikt
most meg kezdik a kavarást vagy mivan?
Laptop alkatrészek, Laptop javítás , használt számítógépek, monitorok. www.alphaszerviz.hu
-
Ha nem írja alá senki az MTV-től a szerződést, akkor az ciki... főleg, hogy az AH-t kötelezi a saját szerződése az adásra. Jól két szék közé ültették, azon sem csodálkoznák, ha esetleg az AH kapna a hátára azért, mert az MTV-nél senki sem foglalkozik a dologgal.
Mondjuk vicces az is amikor pal formátumban rögzített anyagokat nyomnak felkonvertálva... tiszta pénzkidobás.
Nameg mit bővítsen, ha nincs tv csatorna amit adjon... a kódolt ATV és HírTv menjen? Azoknak is csak azért kellett a kódolás, hogy ne sírjon a kábeltévések szája... nem nagyon lesz aki képes felmenni pestre dekódert venni hozzá.
Ha a Pro7 és a Sat1 azt mondta a tesztadásaik után, hogy korai a váltás, mert
a) nincs anyag amit adjanak
b) nincs elég néző aki hd-t nézne
akkor nem csoda, ha máshol sem nagyok akar haladni semerre a dolog...idővel persze elkerülhetetlen az átállás, mert ebben látják a pénzt a technika gyártói.
[ Szerkesztve ]
-
Tal2
tag
Ha már itt tartunk, nem tudjuk, milyen HD adása lesz az MTV-nek, engem az is bosszant, hogy nem tudom megállapítani egy DVB-T eszközről, hogy tudja-e az MPEG4-et vagy csak az MPEG2-őt.
Egy nagyobb elektronikai cég eladójától is megkérdezem, de tanácstalan volt... Bár lehet, hogy ez engem és az épp megkérdezett eladót minősíti... :-) Tényleg, a DVB-T szabvány alkalmas HD adás továbbítására?
-
Samott
addikt
"kísérleti sugárzás sikeres végrehajtásának köszönhetően" - hogy nem eg a pofajuk mikozben egy ilyet leirnak a sajtokozlemenyukbe... a tapasztalatok szerint (legalabbis Budapest kornyeken) sokkal rosszabbak a veteli viszonyok, komolyabb antenna kell, mint a nyari kiserleti adaskor. Es ha a vetel tokeletes a stream akkor is tele van hibakkal... hiaba 100/100 nalam a vetel meg nem sikerult akarcsak egy feloras musort rogziteni stream error nelkul.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
bzoley
veterán
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
Úgy látom azóta már változott a cím. Jobb így sem lett. De hát itcafe, sokat ne várjunk tőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ha levegőből is fogni lehet, akkor úgy gondolják a kábelesek, hogy nem fizetnek a csatornáknak az adásért. Ezért inkább kódolt csomagként engedik csak az adást... más kérdés, hogy ennek mennyi értelme van. Nem sok fanatikust tudok elképzelni, aki képes lenne előfizetni rájuk (főleg annak fényében, hogy kábelen ott van sok helyen és ezeken kívül más alternatíva is van a vételükre).
Valaki írta itt ph egyik fórumán, hogy tán 6eft/év + a felszerelés ára, és csak pestre felutazva lehet beszerezni... de nem tudom pontosan.
-
cigam
félisten
Az m1, m2, duna, duna2 sem kódolt. Nem kódolt az RTL, a TV2. A kábelesek kapják be.
Nem ők fizetnek, hanem mi előfizetők, csak a kábeleseken keresztül. Ráadásul nekik érdekük a széles programválaszték, mert akkor lesz előfizető.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Integra
titán
-
virkir
veterán
Megnéznék egy olyan háztartást ahol van 3-4 Tv meg 2-3 felvevő, mi van a távirányítókkal meg a beltérikkel, ja és a tányérokat se felejtsük ki.
A kábel sajnos még mindig a legegyszerűbb megoldás ha egynél több készüléket akarsz működtetni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Integra
titán
ez természetesen így van, nem is vitatom egy percig sem.
mondok egy nagyon egyszerű példát.
az analóg műholdam tele van még mindig német csatornákkal. mindent tudok nézni amit a kábeles csomagokban már nem, vagy soha nem is tudtam. plusz rakás más európai szabad csatoran. kábelen egyszerűen nincsen kínálat.
a magyarnak van tv paprika, meg a kereskedelmi proli adók, story tv meg hallmark etc..
de sehol nem látom azt, hogy havi 3e ft-ért állítson magának össze 20 csatornát.
lehet, hogy azonnal kiderülne, az emberek kb 10 csatornát ha rendszeresen néznek.
van egy 790 ft-os téhómos magyar kábelcsomagom, sajnos örököltem és még nem járt le az 1 év. van benne m1-m2 meg 10 másik magyar. ami nézhetetlen, helyi körzeti förtelem. még a 2 kereskedelmi se fért bele, mert ha azokat is szeretném, leszek szíves a 2rugós csomagra előfizetni. hát a faszt, azt. jó a műhold, ráadásul az hd-t is tud, nem csak kamu hd-t mint amit a kábelesek nyomatnak. a műholdat nem veszélyezteti a szűk keresztmetszet, mint a kábel tévénél, mert ott véges..
adják féláron a kábeltévés szolgáltatásokat és akkor nyugodtabban gondolkodik el az ember....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cigam
félisten
Igen ám, de
-nagyon sokan nem beszélnek külföldiül így hiába van n+1 szabad csatorna, ha azok közül csak 2-3 beszél magyarul
-nem mindenkinél lehet parabola, mert takarásban van, stb...
-Egy HD vevő legalább 35-40k (Persze aknek futja fullHD tv-re ...)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Ma lezárul az m1 és m2 kísérleti HD-sugárzása a MinDig TV platformon.
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Vicces képek
- SONY LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Hibrid zajszűrést kínál meglehetősen furcsa formában a Huawei FreeBuds 5
- További aktív témák...
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest