Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
Szeretem az ilyen híreket!
Vodafone netem van, és vidéken nagyon rossz volt, ahol nem volt 3G... GPRS-en kínszenvedés bármit is csinálni. Az EGDE talán már megoldást jelent. De az lenne az igazi, ha a 3G is eljutna oda.
(kicsit vicces az, hogy ugyanezen a vidéki helyen a Telenornak van bázisállomása, és 2 megbites sebsséggel lehet netezni)Budapesten nekem szerencsére nincs ilyen gondom, a Vodafone-nak aránylag jó 3G lefedettsége van.
[ Szerkesztve ]
-
Mooka-Miki
senior tag
"a Huawei-berendezésekre épülő új 3G-hálózat"... Kínyaji, kockázattt, nemzetbisztonságosság.
-
weiss
addikt
Hogy tudnak szoftverfrissítéssel a 3G-s DSSS-ből LTE-s OFDM-met csinálni? Vagy csak én nem értek valamit?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Kérdezem én: ha a lakosság 99%ának elérhető lesz a 3G, akkor a "maradék" 99%-nak miért teszik elérhetővé a GPRS helyett az EDGE-et?
-
Killing
addikt
Kíváncsi leszek erre 99%-os 3G lefedettségre.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
mrlujoak
veterán
Nagyon várom, frankó kis fejlesztés elébe nézünk.
Ennek fejében már szó nélkül is hagyom az ápr.1-i sms áremelését a feltöltőkarisoknál. 20-ról 25 forintra...Ráadásul mindezt 2012 nyaráig ígérik.
Tetszik!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Kriza
őstag
Dózerolják a kínaiak (Huawei / ZTE) az Európaiakat (Nokia / Ericsson / Alcatel). Hiába, ide is eljutottunk.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Hát nem semmi lóvé lesz,de nem árt mert,vannak térerö ingadozások nagyon sok helyen
duree54
-
bigga
aktív tag
Hát igen, ideje volt már.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Metalfan
senior tag
Na végre lesz EDGE is a 2G-n leragadt embereknek... mint pl nekem
Elég lassan jön be pl. a Totalcar mobilos oldala GPRS-en, főleg, hogy az Opera miatt várni is kell, mire a szerveroldalon tömörítik a tartalmat.
-
TyLe
csendes tag
Legalább lesz meló az Elcoteq-ben. Bár kíváncsi vagyok, hogy a gyártást is idehozzák-e.
-
arnyekxxx
veterán
2011-ben még az edge-t megemliteni mint fejlődést... anno amikor bejött a pannonnál, én is nagyon vártam, de attól, hogy az elviselhetetlenül lassu net kétszeresére "gyorsult" még bőven az elviselhetetlen lassu szinten maradt.
-
RandomGosu
senior tag
Legalább Vodafone tesz valamit, valamiért.
-
predator00
tag
sokra megyek a "14,4 Mbps maximális letöltési és 5,2 Mbps maximális feltöltési sebességükkel" ha 14 giga adatforgalom után úgy le korlátoznak hogy msn-re is alig tudok fellépni (~7kb/s le) , csak ezt mindig elfelejtik megemlíteni
Új hozzászólás Aktív témák
it A mobilszolgáltató a lakosság 99 százalékát le fogja fedni új 2G- és 3G-hálózatával. Az eszközöket a kínai Huawei szállítja.
- -50% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation: i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
- Épített GAMER! MSI H110M i5 6500T 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti KOLINK Inspire K2 500W
- Épített GAMER! ASRock B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 2080 Super CM MasterBox Pro 5 RGB 750W
- Zotac ZBOX Magnus ONE Barebone PC - i7 10700 32GB RAM 256GB SSD RTX 3060Ti 8GB 500W Platinum
- Zotac ZBOX Magnus ONE Barebone PC - i7 10700 16GB RAM 256GB SSD RTX 2060 6GB 500W Platinum
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest