Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Kezdjük azzal, hogy minek mennek tőzsdére? Aki nem nyíilt részvénytársaság, az nem számít, vagy mi a szösz?
De ha még mindig olyan hihetetlen ütemben növekednek, hogy egyszerűen nem tudják finanszírozni a nyereségből (ami nem valószínű), akkor is kockázatos gyakorlatilag kiárulni a céget némi tőkéért.
Persze ha tudják, hogy vége a dalnak és megpróbálnak nyerészkedni még egy kicsit, mielőtt mélyrepülésbe kezdenének, akkor "rendben van"."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz VaniliásRönk #1 üzenetére
Ezer bocsánat, most látom, hogy veszteségesek. Így ez előre menekülésnek tűnik inkább, egy szakadék szélén...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
bitblueduck
senior tag
200 M USD R&D? eldobom a hajam. mire ment ennyi penz ezen a faeken, 200 karakterre bovitenek az uzenet hosszat?
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Gerasz
aktív tag
válasz bitblueduck #3 üzenetére
Nem twitterezőként abban látom a sikerét, hogy segítségével a legegyszerűbbek is az internet teljes jogú felhasználóivá váltak. Végre nem nyomasztja őket a sok teleírható hely, mások összetett mondatai. Így az üzenetek hosszának csökkentése jelenti a rendszer fejlődését.
-
drkbl
őstag
-
merlin201
tag
Sziasztok
Két egymástól merőben eltérő cikket találtam a magyar portálokon.Itt azt írják hanyatlik itt [link] pedig hogy nő a twitterezés
és még profitot is termel.A két hír számai alapján nő a twitter-t használók száma csak nem 2x ütemben.
Azért vicces látni,hogy valaki a negatív végét látja a dolgoknak valaki a pozitívat és azt hogyan kommentálják le. -
.mf
veterán
Továbbra sem értem, hogy egyáltalán mi volt ez a twitter-láz, miért lett ekkora nagy divat egy ilyen kis lóf--pikula-semmi vacak szolgáltatásból, aminek eddig is megvolt tucatnyi alternatívája.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
smileismarci
tag
én nagyon szeretek twitterezni főleg, hogy facebookot nem használom csak csetre mert szörnyű tele van idiótaságokkal már oda is szivárog be a politika stb. Twitteren kevés a magyar.
#%
-
vhunor
őstag
A "termeli a pénzt" a bevételre írja, ami nem egyenlő a nettó nyereséggel. A cégből pedig jelenleg csak úgy ömlik kifele a pénz, még ha a bevétel mostani ütemű növekedésével ez akár fél-egy éven belül meg is változhat - főleg, ha tényleg sikerül komolyan belefolyniuk a televíziós szektorba.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Hát szerintem a twitter sikerét az adja/adta, hogy kb minden sztárnak van, és nem olyan ,,offical" mint a facebook, ahol mások szerkesztik az oldalt, hanem vmivel tényleg közelebb lehet kerülni magához az emberhez, mert gyakran elég őszintén tudnak nyilatkozni.
Viszont valaki azt magyarázza már meg, hogy a a tumblr miért jó? Nekem annyi jött le belőle, hogy jó csajok/autók/ruhák képeit kapja a user az arcába, és ezeket tudja plusszolni vagy mit.... Ez miért jó? Képeket nézegetni miért jó, vagy miért jbob mintha mondjuk ugyanezt csinálnád googlel-el.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Tidus
addikt
Én ezzel a dologgal úgy vagyok, se twitterem, se fészbukom, de még iwiw-em sincs. De nincs is rájuk szükségem.
-
EmberXY
addikt
"kutatás-fejlesztés" = "zsebbe"...
Ezek olyan pénzek, amikkel nem kell olyan "szigorúan" elszámolni, hiszen egy kutatásnak nem feltétlenül kell kézzel fogható eredménnyel végződni...Up the Irons!
-
addikt
Én azon csodálkozom hogy van ember aki ezt (tartósan) használta.
Én kipróbáltam kb 2 napig és ennyi, nem nagyon látom értelmét.
Na mindegy, nem vagyunk egyformák.
Nekem régen az iwiw bővel elég volt, most meg a facebook, ami mondjuk bár már néha sok is.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Apollyon
Korrektor
Én sem nagyon látom értelmét a dolognak. Magyarországon annyira nem használják, hogy még ebbe a topikba is alig írnak Kipróbáltam én is egy pár éve, hát inkább azoknak van, akiknek fontos megosztaniuk dolgokat. Pl ismertebb személyek, weboldalak. A PH!-nak is van ugye twitter oldala asszem, a sok követő = a sok olvasóból van. Tehát inkább tartalomfogyasztásra van a dolog. De ezt kimeríti bőven a sok blog site, ami azért jobban testre szabható, és korlátlan, illetve ugye már manapság mindenki frászbukon nyomja.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
.LnB
titán
Szerintem jó dolog a Twitter. Én boldogabb lennék ha csak Twitter lenne és Facebbok nem. Szerintem a FB elég tolakodó már, főleg az új keresés, a reklámok, és a személyre szabott ajánlások. A Twitter elsőre kicsit átláthatatlan, de szerintem jópofa dolog.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Peethy
őstag
Meg tudom érteni azt az állítást a cikkben, hogy egyes országoknak még mindig idegen az egész. Nekem is van twitter fiókom, aktív felhasználó is vagyok: a facebook feed megy oda a fotós oldalamról. Magánszemélyként kicsit erőltetettnek látom, főleg hogy nem sok megosztanivalóm van a világgal, de akik úgy is gondolják, hogy lenne, azokkal sem foglalkozik senki. Hírolvasásra ott az RSS feed, mások félmondatainak meg 99%-a nem érdekel facebookon sem
-
140 karakter 2013-ban hát menjetek tönkre
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
.LnB
titán
Szerintem pont ez a jó benne, hogy nem feltétlenül jön a visszajelzés egy-egy poszt után. A facebook-on mindenki a like-ok ért oszt meg minden baromságot. Ha kitweetelsz valamit amit gondolsz az nem feltétlenül célzottan teszed, ha valaki elolvassa akkor oké. De facebook-on ha írsz valamit, várod a visszajelzést, a like-ot. Ráadásul az emberek nem tudnak zavaró dolgokat megosztani, amivel tele van az üzenőfal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Peethy
őstag
Én általában olyan dolgokat osztok meg, amire várok visszajelzést. Twitterre is írtam néha, de mivel senki nem retweetelte, meg favolta, ezért a mai napig 7-8 követőm van. Nekik minek írogassak? Van értelme, de én nem tudtam eddig semmi értelmesre használni. Ha olyan gyors közlendőim lennének, amikre az egész világ kíváncsi (vagy legalább egy nagyobb része), akkor biztos jó lenne, ha rögtön ki tudnék pakolni valamit.
Szerk: 15 oldalt követek, talán ha 5 értelmes üzenetet láttam összesen, a többi mind olyan dolog, ami egyáltalán nem érdekel. Ha viszont azt akarod, hogy téged is kövessen bárki, akkor először neked kell egy csomó embert bejelölgetni...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jó lehet ez a különbség köztünk, mert én inkább befogadom az információt. Vagyis inkább infó szerzésre használom a Twittert, nem arra, hogy írogassak
-
whYz
addikt
En egyedul a weboldalra linkelt rovid uzenetekben/hirekben latom az ertelmet.
Persze twitterek ezt is jol elqrtak az API 1.1-el. Hihetetlen, hogy ekkora ceg, es nem birnak egy hasznalhato widgetet osszerakni. OAuth is egy nagy "pain in the ass".
-
erdoke
titán
Nálam az RSS-t és a Google Readert váltotta. Amit különösen érdekesnek tartok, azt retweetelem, aztán hogy ki olvassa a feliratkozottak közül, az már nem az én dolgom.
Szóval részemről nem igazán szicializálódós háló a Twitter, ami számukra talán nem túl jó hír.A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
válasz VaniliásRönk #1 üzenetére
"Kezdjük azzal, hogy minek mennek tőzsdére? Aki nem nyíilt részvénytársaság, az nem számít, vagy mi a szösz?"
Mondjuk penzt akarnak szerezni? A tozsdere menes alapvetoen erre valo.
while (!sleep) sheep++;
-
rt06
veterán
mondjuk nezd meg a bootstrap-et, "picit" osszetettebb, mint egy faek (viszont legalabb annyira neposzeru)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
.LnB
titán
Ugyan így vagyok a FB-al. Szinte csak híreket olvasok ott is. Egy ideje már csak törlöm az ismerősöket is. Mert bár van tiltás, de én aki többször hülyeségeket oszt meg, ami engem zavar azt törlöm a francba. Van olyan haverom, munkatársam akivel tök jóba vagyunk (naponta találkozunk) de töröltem, el is mondom nekik, ha megsértődnek az az ő bajuk. És azt is vettem észre, hogy az embereket ez mélyen érinti. Nem értem, hogy lett a társadalom ilyen fontos alap pillére ez a facebook.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
FB más, még az olyan "antiszociális" (na jó, mérsékelten kitárulkozó) egyének számára is, mint pl. én. Oda felpakolok néha családi, vagy kisállatos képeket, képes érdekességeket, és ugyaníz megnézem a másikét is. Néha kommentelünk is.
Twitterhez kell egy jó mobilos kliens beépített böngészővel (=> Tweetbot), és a napi hírolvasást/megosztást szépen, célzottan meg lehet vele oldani. Tehát sokkal kevesebb szemét közül kell kitúrni a számomra érdekes híreket, mint ha direktben olvasnék néhány szakportált.
Éppen ezért nálam a Zite-hoz hasonló, tanulékony hír tálaló alkalmazásokkal versenyzik.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen