Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gubu0101

  őstag

  Én is úgy használtam/használom,hogy előző este megveszem,megnézem mikor indul a busz és ahhoz az időponthoz igazítom.
  Amúgy remek alkalmazás,most már bérletre tértem át,így sokkal kényelmesebb és nem kell még a jegypénztárral bíbelődni,meg nincs félsz,hogy otthon marad.
  Ugyan úgy van számla, amit a munkáltatónak le lehet adni és elfogadja.
  Hó elején pedig kiküldik emailben.

  Huawei P40 Pro "W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

 • Keem1

  addikt

  Hát nem is tudom... Nálunk mindenkinek a munkáltató fizeti a BBK bérletet, így hülye lennék egy bliccelést kockáztatni. :U

  Amúgy ez az e-jegy jó is meg nem is. A metrónál a QR kóddal vacakolni nem jó, pláne télen. Az eredeti elgondolás (a RIGO) lett volna a jó, így ha máskor nem is annyira, most nagyon bánom, hogy az akkori fejesek túl mohók voltak és túl sokat akartak zsebre rakni, hogy aztán az egészből ne legyen semmi. Legalább kicsit tömték volna meg a zsebeket, hogy maradjon a projektre is, és amellett hogy őbelőlük még nagyobb milliárdos lesz, még nekem is kényelmesebb lett volna az NFC-s elektronikus jegyrendszer.

  [ Szerkesztve ]

  Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.

 • Joci10

  senior tag

  Konkrét veszteség-mértéket tutira nem fogsz tudni mondani (legalábbis ami a bliccelésre vonatkozna), hiszen a vírus miatt a buszokon is jóval kevesebben utaztak, vagyis kevés utas mellett a bevétel is alapból kevés. Innen szerintem ennek a számlájára fogják majd írni az 'okosok' a teljes veszteséget, pedig ismerősöm is ingyen járt melóba (én is ingyen jöttem volna, ha nem bicajozok), és rengetegen csináltak hasonlót (buszos beszélgetéseken le lehetett ezt mérni). Pláne az idősebbek, akiknek csak buta telefonjuk van, amire nincs app; arra viszont senki nem kötelezhető, hogy azért vegyen okostelefont, mert buszozna (nekem van mindkettő is, de simán letagadtam volna az okost).

Hozzászólok Aktív témák