Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz Mr K #12 üzenetére

  az idióta user ellen semmi nem véd, ami eléggé korrekt politikailag...
  azok a problémák, amiket az emailre fognak, azok valójában felsőbb szintű problémák. ennek következménye, hogyha kicserélnék alatta a levelezési protokollt, a probléma megmaradna. levelezési protokollt akkor volna "értelme" cserélni, ha az új a tied, proprietary és te szeded érte a szerzői jogdíjat.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

 • kpbendeguz

  addikt

  válasz Mr K #12 üzenetére

  "Nyilván a támogatóknak tetszik (vagy ha nem is annyira tetszik, de legalább fontosnak tartják), amit a szervezet csinál, ezért támogatják."

  Ez a felmérés nem úgy készült, hogy kijött az eredmény és az tetszett az Amazonnak meg az USA külügyminisztériumának, hanem a Freedom House megkapta a támogatást, abból finanszírozta a felmérést és lássatok csodát, az eredmény egybeesett a szponzorok gazdasági és politikai érdekeivel.
  Csak egy példa: azzal kapcsolatban, hogy az USA még hivatalban lévő elnökét kitiltották az összes közösségi platformról azt emelik ki, hogy a választás szabályosságát vitató összeesküvés elméletek keringtek a közösségi médiában. Ha egy másik országban a választáson vesztes felet az új rezsim egyszerűen letiltatja a netről, azt az országot azonnal besorolták volna a "nem szabad" kategóriába, csak ugye más országoktól a Freedom House nem kap fizetést.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

Hozzászólok Aktív témák