Hirdetés

Keresés
 • nbg

  senior tag

  Erdekes tema, megprobalom osszeirni...

  Szinten kettagu haztartas - a tiz hetes gyerkocot leszamitva, bar o is "beszallt" egy bebiorrel es egy "baba"-webkameraval -, de ha oszinte akarok lenni, durvabb felhozatallal: persze mobil per kopf alap, plussz nekem a ceges, plussz az elozo tizenpar a fiokban. Valahogy sohasem tudtam megvalni toluk, es en nem tudtam mindig eros maradni, volt, hogy visszavasarlotam.
  Harom tv, mindegyik alatt ott az xbmc-s htpc vagy raspberry pi, extra a nappaliban az erosito, a hangfalszatt, a ket belteri. A teve mogott ott a router, a modem, es ket switch, ket tonna kabel. Most laptoprol irok, az asztal hidjaban meg egy van, ket ebook olvaso, az asztalon ket tablet, egy harmadik a konyvespolcon porosodik. Mert az regi, winnyoccas acer w500, es nehez, es amugy is fujj. De azert par honapja megvettem a billentyuzetes dokkolojat utolag - ha kerdezik, legyen.
  Ok, kezdek meginogni...
  Konyha "tiszta", gyerekszoba mar emlitve volt, halo is. Irodaban meg ott "a desktop", a 2.1, a "forszfídbek", a botkormany, a ket nyomtato, a nas. Es korulbelul terdik jarok a regi periferiakban, merevlemezekben, videokartyakban, raidkontrollerekben, kabelekben. Pinceben/muhelyben munkaasztal folott monitor, lapos, 2.1. Plusz az elozo ket gepem, darabokban, es az elmult tiz ev osszes muszaki-, es szorakoztatoelektronikai cikkeinek csomagolasa, termeszetesen a hungoraocell belessel egyetemben.

  Na, mire leirtam, en is megijedtem. Ez durvan tulzas. De tenyleg baj ez? Baj, ha fogyasztok, ha valami megtetszik, ha "beillesztem a meglevo okoszisztemaba"? Beteg dolog, ha az ember havi egy-ket kutyut beszerez, es a levaltott cuccot nem feltetlenul dobja ki/adja el?
  Vagy esetleg tenyleg marha gyorsan regisztraljak vaterara? :)

  [ Szerkesztve ]

  I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?