Hirdetés

Keresés
 • Lenry

  nagyúr

  LOGOUT blog

  Ha nem tűnt volna fel a hozzászólásomból, én egy átlagos felhasználó vagyok és nem geek vagy IT szakember!

  a tablet pont, hogy az átlagembernek való, az okostelefontól való idegenkedésed sem értem, nem harap, nem lesz tőle bajod.

  Nem egészséges az én meglátásom szerint.

  de beteg sem lesz tőle senki, és semmivel nem őrültebb dolog, mint bélyeget gyűjteni, vagy minden pénzed a kocsid tuningolgatásába ölni

  (#14) Fr0z3n

  hányat ismersz föl oldalról? :)

  Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

 • bambano

  titán

  mégegyszer megkérdezem: ha én home-office rendszerben dolgozom (azaz a munkahelyem a saját lakásomban a saját szombám), akkor mennyi kütyü lehet itt?

  például az egyik cégnek, ahol melózom, a múlt héten rendeltünk két pc-t. ma megjött, de nem olyan, mint amit rendeltünk. mit lehet tenni? elhozom, megnézem, megmondom jó, vagy asztalt kell verni. most pl. ezért van plusz két desktop nálam. volt itt egy régi lcd monitor, azt rádugtam telepítéskor. kiderült, hogy valami hasfájása van, de mivel ma nem monitorjavításért fizetnek, kilöktem. volt itt a szekrény tetején egy régi lg crt, azt rádugtam, azzal jó. ha azt a régi crt-t kidobtam volna, ma nem dolgoznék, hanem holnap mászkálnék a városba monitor után, és legalább egy nappal később adnám meg a választ a főnöknek. addig a könyvelés áll, a cég, akitől vettük, várja a pénzét, stb.

  így reggelre lesz válasz, többek között annak is hála, hogy a régi crt monitort nem hajítottam ki.

  van jobb ötleted?

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.