Hirdetés

 • buherton

  őstag

  LOGOUT blog

  Érdekes, amit írsz és van benne okosság is. Pont az ilyen miatt van az, hogy nálam az okostelefon vásárlás több hónapig tartott, hogy eldöntsem tényleg szükségem van-e rá. Most karácsonykor vettem életem első okostelefonját, de nem bántam meg, mert tudtam, hogy vannak rajta olyan funkciók, amiket ki fogok tudni használni (navigáció, térképek, GPS, snapszer, mobil net a gmailnek, stb...) és a régi nem tudja. Igaz rögtön egy közép kategóriással kezdtem (Motorola Moto G), de egyáltalán nem bántam meg, annak ellenére, hogy nem lógok rajta egész nap.

  Ugyanígy voltam a home szerveremmel, ami 100k+-ba került. Azon is hónapokig mérlegeltem, hogy szükségem van-e rá, de kellett mert az SSD-n nincs elég hely, és amúgy is sok felé megyek és nagyon jó dolog mindenhol elérni az adataimat. Nem mellesleg torrent, DLNA, subversion szerverként is funkcionál. Ezt sem bántam meg és azóta is akítvan kihasználom.

  tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!