- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi Mi Router 3G és ASUS RT-AC57U routerekhez.
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [Ispy:] Beköltöztünk...
Hozzászólok Aktív témák
-
IO.sys
senior tag
Figyu, te hány éves vagy?
Félelmetes picsogást adsz elő észosztás céllal, de az ész része se volt meg.
..."Ha ilyen mentalitású emberek vezetnék a világot"...
Te lennél, ugye a megfelelő vezető?...a saját fejlődni nem akarásukat szeretnék ezáltal másokra is ráeröltetni...
Nem vagy annyira fontos, hogy mindent magadra kelljen venned."...flusztráció mióta ad jogot beböfögni a lelki fájdalmunkat minden W10 es cím alá..."
Flusztráció? Telement a szemem helyesírási hibával.Neked nyilván a békés tömegekkel szemben van jogod a tahó megnyilvánulásaidat ideböfögni.
Mielőtt megint elöntenek a hormonok, szerintem próbáld meg elfogadni, hogy a világ a te irányításod nélkül is hibátlanul elzakatol tovább.
凸_(ツ)_/¯
-
Cythyel
aktív tag
nagy szoftveres bajok vannak ott, és elsődleges baj a CCleaner... azzal alapértelmezetten könnyű elbaszni a rendszert, ez nem1* bebizonyosodott már, olyan szépen elbassza a registry-t meg a rendszerfájlokat 1-1- takarítás által hogy öröm nézni... Yamicsoft-al ilyen még nem történt, mondjuk ott ha valaki elkalandozik kicsit, akkor önmaga tudja tönkretenni a rendszert
-
Puma K
veterán
Korábban is használtam a CCleaner-t (Windows Vista óta?) és tuningoltam is mégsem volt ilyen jelenség mint ennél a verziónál (1903) a Windows 10 esetén. Szóval nem hiszem, hogy a CC a ludas. Mert mintha 1803 és 1809-nél nem lett volna ilyen.
De jó, elhagyom a CCleaner-t letörlöm. Akkor még nem lesz megoldás arra, hogy miért áll kék halál után adott programok alapra...?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Cythyel
aktív tag
azon a rendszeren hiába törlöd már le, 0ról újra kell húzzad és más optimalizáló program után kell nézzél... rengeteg gépet láttam már szoftveresen gajra vágva ccleaner, ashampoo és más ilyen free progik által, yamicsoft fizetős, de ha tudod hogy mit csinálsz benne, akkor nem lesz gond, xp-s verzió óta használom
-
dagonya
tag
én eddig a win10-ről egy szót se szóltam, csak tényleg érdekel, hogy egy ilyen cikk alá miért érkezik törvényszerűen a win7 retrorajongás.
de persze mindenki azt csinál amit akar, eszem ágában sincs megmondani. engem aztán nem érdekel, jöhetnek a freebsd rajongók is a win10 frissítési rutinjához hozzászólni, azt se fogom érteni.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
veterán
Ez a registry-n mit vág tönkre, mikor csak azt törli amit adott letörölt program-programok fennhagyott maga után?
Amúgy ha nincs ilyen akkor nem csinál semmit a registry-vel.
Konkrétan naponta futtattam éveken keresztül Windows 7-en is és Windows 10-en is (1803-1809) gépkikapcsolás előtt.
"... azon a rendszeren hiába törlöd már le, 0ról újra kell húzzad... "
Ezen felröhögtem
Én inkább még mindig a Windows10-nek valamely fantasztikus újabb funkciójára gyanakszom ami az 1903-al jött be, mert mint írtam 1809-en is letérdeltettem már tuning tesztelés során az OS-t de akkor nem szállt el ilyen mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
veterán
Meglehet ez lesz a gond esetemben:
"What Microsoft confirms it did was quietly switch off Registry backups in Windows 10 eight months ago, despite giving users the impression this crucial safeguarding system was still working. As Ghacks spotted at the time, Registry backups would show “The operation completed successfully", despite no backup file being created."
Microsoft Issues Warning For 800M Windows 10 Users
Mert hogy kék halál után kék halállal jött a kék halál. A Win-t x ideig nem rendeltetésszerűen állítottam le vagy indítottam újra. Hanem a bukta után állítottam a BIOS-ban, majd megint bukta megint állítás tehát kb 3-4 ilyen ismétlődő bukfenc tehetett be a Windows 10-nek a fentiek alapján.
Lehet szarság a CCleaner, de hogy ez a letörölt programok után leszedi a maradék szemetet mindenhonnan az nekem jó és hogy ha valami program minden részét el akarom távolítani a gépről, akkor a CC megcsinálja.
Amúgy az OS-ek 1-2 évig szoktak futni nálam gond nélkül, csak most ebbe belefutottam hogy furcsaság, meg aztán megmelítettem a CC nevét és az most itt a fókuszban lévő mumus, de úgy tűnik, hogy inkább csak az MS alakított megint a szokásos frissítés után...
[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
Mondjuk nem csak egy szoftvert használok egész nap, hanem elég sokat és jellemzően nem csak teljes képernyőn, ezen kívül mentek, betöltök, párbeszédablakok nyílnak, fájlokat tallózok, ilyesmi és ott bizony elég sokat látom a gyári gui-t.
Nekem a win7 aero a win10-hez képet egy igazi szemcukorka ahol olyan extrák vannak mint színátmenetek, árnyékok, stb, ami a win10-ben max áttűnésként fordul elő és inkább zavaró mintsem szép.
De ez nekem szempont, elfogadom ha másnak nem.
-
azbest
nagyúr
tudtommal minden major (nevesített) win 10 update egy új win telepítés valójában, csak beimportálja a korábbiból, amit hasznosnak gondol. Persze vannak beállítások és társítások, amelyeket nem gondol hasznosnak, s ezért resetel ilyenkor
Nem igazán boldogultak a jó teljesítményű tranzitív update megoldásokkal, ezért lehet ilyen sunyi megközelítés, mert így fél évente rátolnak mindent a gépre, amit gondolnak.
Nem tudom a registry tartalmánál ez milyen hatást jelent. Bár azt hiszem azt legalább részben a user fiókjában tárolja.
-
Predatorr
tag
Minden „update”-et tisztán telepítek, szoftverek másik partíción, beállítások elmentve, csak pár progi igényel reinstallt. Az egész hamarabb megvan, mintha frissítenék, és nincs több GB szemét, ált. kisebb helyen el is fér a cucc (ez a mostani szar nem, még irtva is +4GB vs 1809, és nincs frissítő part.).
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Igenigen! Ami akár jó is lehetne, ha legalább a saját (MS) programjaik összes dolgát át tudnák migrálni a "frissített" verzió alá.
Mint ahogy valószínűleg az sem volt véletlen, hogy kikerült az MS eszköztárából a "fájlok és beállítások átvitele varázsló", pedig még az is csak töredékét tudta átvinni az általam használt rendszereknek. (Nyilván a háttérkép megőrzése érdekel legkevésbé.)
A tej élet, erő, egészség.
-
ricsi99
őstag
Akinek régi gépe van ,az használ win7-et... /én is/
Akinek új ,modern gépe van az persze win10-et.Sajnos az MS-t nem lehet meggyőzni arról ,hogy akkor se tudnám ,jó élménnyel használni ha tökéletes lenne.
Kérjük vissza a starter /home /pro és egyéb csomagokat....
De ne úgy ,hogy ki van kapcsolva ,hanem úgy hogy nincsennek is benne azok az extra részek...
Én a wint , alap programnak használom ,amiböl elinditom azokat a programokat amit használni akarok.
Nekem nincs szükségem az otthoni gépemen ,egy inteligens okos ,szép , meg mittomén mi rendszerre....
Boltba sem sporkocsival megyek.... föleg nem úgy ,hogy minden szerviznél hangolnak valamit a motorháztatő alatt ...ami vagy jó lessz nekem vagy sem.
Nem vagyok a fejlődés ellen , legyen csilivili verzió... én már win2000 óta szinte az összes béta verzot kiprobáltam... de könyörgöm... had döntsek én ,mire van szükségem... annak úgye nincs sok értelme ,hogy minden frissités után ,kézileg keljen erőszakot tennem a rendszeren ,hogy kb "starter" szintet elöhozzak.[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
CCleaner és a Firefox biztosan szar, de a Win10 mindig is maxi-perfect... Afterburner még emlitésre sem került, pedig azt sem jó használni Win10-en. Mindig találkozok ilyen épitő jellegű hozzászólásokkal, de már a PC sem szent, csak a Win10... Ámen.
-
NandoXXL
senior tag
'Én azt nem értem, hogy a Windows 10-nél (1903) miért van az, hogy ha CPU tuning miatt bench közben kék halált kapok akkor miért f*ssa össze magát a Firefox, a Steam, CCleaner és minden más telepített program...?'
Esetleg a későbbi ccleaner szösszenet mellé még fejtsd ki azt, hogy egy rendellenesen működő hardveren (amit tuningoltál, és teszt alatt hibára futott) hogyan nem keletkezhet hiba windows 7-nél, de Windows 10-nél már van gond, az 'új' oprendszer-frissítés miatt, ezt fejtsd már ki bővebben
Imádom a szakmai dolgokat
(#70) arnyekxxx válasza CPT.Pirk (#32) üzenetére
Esetleg ha lenne testre szabható felület pár választható alap skinnel Classic, Aero, Modern, Metro akkor meg lenne oldva a probléma, és nem mondva csinált fejlesztések lennének kiadva kb. a bónusz célok elérésre.
[ Szerkesztve ]
-
MS saját tökéletességében látja a jővőt, miközben a külső programok és driverek müködésére magasról tesz... Win10 állandó optimalizálását a szoftveres cégeknek követni kellene, de ez a többlet munka a szoftverfejlesztési költségeket megemeli. Kevés profitot kitermelő és az ingyenes és nyílt forráskódú programokat készitő szoftverfejleszőknél nehéz és költséges naprakészen maradni. Céges vonalon az XP és a Win7 szoftverek változataira megérte fejleszteni, mert a Service Pack szintre készitették fel a szoftvereket. Igy jóval kevesebb buktató maradt, ezért a főverziókat havonta és félévente megérte frissiteni. Win10-re ez már nehezebb, mert a frissitések után rövidesen már érkeznek is a panaszos felhasználói vélemények.
[ Szerkesztve ]
-
NandoXXL
senior tag
Ez hardveres probléma, örülj neki inkább hogy most jött elő, és nem valami ritka anomáliaként. Egy hardvernek szoftveres környezetben hiba nélkül kell dolgoznia. Most mondjam azt az Athlon64-em is instabil volt x év után? Ott például a hardver degradálódott túlfeszültség, oc miatt.
-
zol2
tag
"A döntés hátterében az állhat, hogy a felhasználók közül egyre többen kérik azt, hogy a Microsoft az új funkciók helyett inkább a stabilitásra, illetve az általános sebességre koncentráljon."
Tehát ennek fényében a felhasználók komolyabb hányada szerint instabil és lassú...
-
Win98-at senki sem sirja vissza, mert a driver telepitések és a stabilitás gyengén müködött. Half-Life játékban a VGA és hangkártya driverek telepitése után sem mindig volt rendes kép és hang. XP szerintem egy nagy lépés volt, és a VISTA meg nem... Win7 és a Win8.1 újra sikeres volt és a Win10 megpróbál az lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Lassú és nem elég stabil... Kitalálom! Ez a Win98, de több válasz is lehetséges...
Win10
-
hunluki
aktív tag
Kicsit megkavarja a kijelentésedet hogy előtte évekig működitt így, illetve ha visszaraktam backupból a korábbi buildet akkor gond nélkül ment a 4,7 is, direkt küldtem rá prime95-öt reggeltől estig. Reggel rátettem, eljöttem melóba, hazaértem még ment, pedig mostanában nincs hideg és otthon -még- nincs légkondi. Természetesen rendes házban van, korrekt hűtéssel, kb évente újrapasztázva, portalanítva.
Egyelőre maradok a friss verzión mert xbox app igényli és van csomó gamepass játék ami csak ezzel megy, de ha kivittem őket akkor erősen gyanús a downgrade, szokásos 1 éves eltolás aztán mire visszatérek a 1904-re addigra már talán megoldják. Nem a 200 mhz-en múlik, nyilván észre sem veszem a mindennapokban a különbséget, de azért na, nekem ez inkább egyérteműen az update okozta hiba. -
ttt
aktív tag
Kezdeném egy kis off-al a CCleaner védelmében. Kb. XP óta használom úgy 6-8 gépen soha semmilyen problémám nem volt vele. Uninstallt általában ezzel csinálom, ha az adott programnak nincs. Regisztry takarítás, tempek pucolása, stb. Persze ezt a programot is ismerni kell, mint az összes többit, tehát nem a program sz.r, okoz problémát, hanem a felületes ismerete.
A win10-t úgy két éve folyamatosan használom. A fapados kinézetét már megszoktam, de néha bosszant, hogy játszadozni kell egyes ablakoknál, hogy meg tudjam fogni. Valamint minden nagyobb frissítésnél minden egyes beállítás érdemes átnézni, mert nem mindig viszik magukkal az előző beállítást, kerülnek bele újabb lehetőségek vagy éppen kiírtanak belőle valamit. (Ezek nekem nem problémák, inkább csak megjegyzés mire érdemes figyelni)
Amire már tényleg odafigyelhetnének, hogy egységesítenék, egy helyre összehoznák és ésszerűsítenék a beállításokat. Ne adj isten azt a futurét is meglépnék, ha állítok valamelyik csúszka kapcsolón adna a rendszer valami jelzést, hogy "OK! Vettem, kisgazdám!"-de márt ezt is úgy-ahogy megszoktam.
-
Duracellm...
veterán
Win 10-et két ivy-b gépen használok, amikkel a 1803 build-ig jutott el.
Az egyiken a wifi-vel van probléma, jelenleg újraindítás nélkül nincs hálózat 2-ből egyszer indításkor, ha nem a windóz drájvert használom a kártyához. Windóz drájverrel meg random, félpercekre nincs forgalom..
A másik gépet, meg egy 64-es végű frissítés térdelteti le, amit, ha havonta-kéthavonta amikor le kell állítanom a gépet, akkor leállítás helyett ezt telepíti, újraindul, majd miután végzett a frissítéssel leállíthatom, majd megint el távolíthatom ezt a frissítést, újra és újra.Gondolkoztam, de arra jutottam, nem cserélek le két hibátlanul funkcionáló hardvert, hogy kedvezzek a windóz 10-nek, újabb build tudjon települni. Semmi garanciát nem látok rá, hogy az újabb hardverkörnyezetben nem jönnek szembe hasonló "kellemetlenségek", és akkor megint cserélhetem a hardvert a win10 alatt, vagy lesz@rhatom, és marad pénz fagyira.
(#81) Polemius: 1800x-re felment a win7, azon játszok dx11-es játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Jesus_Shaves
tag
Nálam szintén Ivy masinán teljesen kuka a májusi frissítés, tiszta telepítésnél is elrontja a színbeállításokat a monitorokon, nvidia vezérlőpultban sem lehet beállítani dolgokat, amik korábban - ugyanezzel a driverrel - mentek, éjszakai fény sem működik. Tegnap ment vissza az 1803 és marad is, szerencsére Solidworks-ön kívül már semmire sem használom a 10-est.
-
Puma K
veterán
"...vannak beállítások és társítások, amelyeket nem gondol hasznosnak, s ezért resetel ilyenkor..."
Igen ez ismerős...
Win7/Vista/XP/98-nél beállítottál valamit az úgy is volt és maradt.Win8/8.1-et kihagytam.
Én meg sok embernél javasoltam vagy magam telepítettem és nem jeleztek vissza, hogy gondot okozott volna nekik.
A CC csak akkor fut ha elindítom.
A tálcán lévő intelligens cookie figyelő meg a még nem tudom micsodáját nem engedélyeztem sosem. Feladatkezelőben nem is fut. Kifelé sem tud kommunikálni ha szeretne akkor sem.Kezdem úgy érezni, hogy kár volt megemlíteni a CC-t és elvonja a figyelmet a Windows-Microsoft szokásosnak mondható szeszélyes viselkedéséről.
Azt megemlítem, hogy 1809-nél, konkrétan 17763.503 verziónál, semmi gondom nem volt a Windows 10-el.
Az is fent van...
Magamat idézve:
"Azt megemlítem, hogy 1809-nél, konkrétan 17763.503 verziónál, semmi gondom nem volt a Windows 10-el."
Hogy teljesebb legyen a kép:
Júniusi hónapban alaplapot cseréltem, és gondoltam újrarakom az OS-t, mert amúgy is decemberben raktam fel. Decemberben még 1803-as verzióban volt fent, majd idén valamikor frissítettem 1809-re. Itt és ekkor semmi gondom nem volt.
A rendellenesen működő és tesztelés alatt álló hardver esetén sosem tapasztaltam olyat, hogy az OS ilyen szinten hányja össze magát ha az előzetesen beállított értékek instabilak és nem meglepő módon emiatt betérdel.
Nem tegnap kezdtem a történettel foglalkozni, de még egyszer leírom, hogy ilyet sosem tapasztaltam.
Csak most. Csak a Windows 10-nél, és csak az 1903-as verziójánál. Az 1809 még oké volt akkor is ha elszállt teszteléskor az OS.Élcelődés helyett valami okosat is írj lécci ha már szakmaiaskodni akarsz valamint megnyilvánulni
-
arnyekxxx
addikt
Az idő megszépíti a multat, ettől függetlenül az XP korszakban ugyanúgy volt aki azt szidta és a 98-at éltette
-
Ne abból indulj ki hogy saját gépeden mennyi a probléma.
Én sem abból indulok ki hanem látom hogy cégnél mi van. Az alap szoftverek meg nagyon sokat butultak. Képnézegető és társai.
Nálam is és cégnél is vannak gondol leszakadó vagy nem csatlakozó hálózattal. Kép szétesések, mintha memóriahibás lenne a gép (ez nálam nincs, csak cégnél), be-be szaggató hang mert a lan kezelés belassítja a gépet (ez itthon), nézed a videót közben megnyitsz egy Excel táblát szétesik a kép, fagyás már volt bent és itthon is, paint alatt nem pixelpontos a rajz (ami gáz, nagggyon gáz, ez azt jelenti, hogy összeraksz dolgokat egy képen lemented és mást látsz), de ez már az elcseszett alprogramok kategória.
Csak pár példa, hogy milyen problémáktól hemzseg a net, ez a baj vele.
Amúgy nem lenne gáz, nekem tetszik benne sok minden.cikkre:
Baromira remélem, hogy ez a frissítés meghozza azt a stabilitást amit a "service pack"-ek hoztak a korábbi Windows-oknak is.re: (#71) arnyekxxx
De SP1 után nem láttál már sok ilyen hozzászólást. Azt hinné az ember itt már túl vagyunk ezen.re: (#48) ElEvEn11:
Pedig pont ez az amit melóban kell(ene) csinálni, de kénytelen vagyok nyomtatni való dolgokat a paint-ben megnyitni.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Minden 2. windows szar
[ Szerkesztve ]
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.
-
Win98 volt az első PC-n, amit a játék miatt vettem (Far Cry 1 miatt). Playstation 1 konzolt adtam el, de kiegészitettem a PC-t egy jó VGA árával (Nvidia FX 5200)... Igy ez nem jőtt őssze.
Socket 478 Pentium 4 1.7GHz proci és egy ATI HD3850 512MB GDDR3 AGP X8-as videókártyával szerettem volna játszani a Far Cry-t... Kilépett játék közben, textura hibák és a viz grafikai hibás volt. Visszavittem és akkor kapott egy XP-t, mire az ATI videókártyával sikerült végre végigjátszanom a Far Cry-t és késöbb még a Crysis-t (3.0GHz-es HT Pentium 4-et kapott)... Crysis első részét XP-n, a Vista-n, Win7-en játszottam és azért a fejlődés érezhető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
tag
Hát én mindet elégedetten használom, + feltettem a Classic Shellt, és legföljebb akkor lesek, ha valamelyik játék kompatibilis módban sem indul, no de ez az egyes W10-ek között is megvan. Kapásból 3 AAA játék eszembe jut, amelyek csak bizonyos W10 verziókon futnak, fórumokon meg semmi megoldás rá azon kívül, hogy "tedd fel azt a verziót", MS nem is válaszol, pedig van sajátjuk is közte.
A "Windows optimalizálása", gondolom, csak vicc.NandoXXL: Az OC instabilitása nem feltétlenül hardver probléma, sok win verzióváltásnál előjön. Ki lehet próbálni, visszatenni a régi OS-t, és máris minden OK. Vagy egy példa: többféleképpen kitesztelt OC némelyik Adobe program alatt simán összeomlik, és az még csak nem is OS. Persze, van, aki nem teszteli ki rendesen, mert mondjuk 10 kör LynX úgyis jó lesz, aztán mégsem.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Necroman_Mk2
senior tag
Én erre kicsikét máshogy emlékszem, főleg az XP megjelenésekori időkből: akkoriban rengeteg program és játék, főleg pár évesek, nem akart elindulni vagy bugos volt az új oprendszeren, ezért sokan szidták is. A 98-t ellenben sokan dicsérték már megjelenéskor is, mert gyakorlatilag egy javított, stabilizált Windows 95 volt.
Az XP csak a 2. és a 3. Service Pack után vált jóvá, bár én a defeault kinézetét sose tudtam megkedvelni."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Dragon3000
senior tag
Meg sokaknak nem tetszett, hogy a 200MB-os windows mappa 1GB feletti lett, meg a nagyobb ram igény sem. Mostani szemmel nézve mind lényegtelen mértékű, de akkoriban ha már 200MB körüli ramod volt örültél, meg ha 4,3GB körüli hdd-d.
-
hunluki
aktív tag
Első gépem amire XP ment egy 333mhz-es celeron 417-re felhúzva 128 mega rammal és voodoo2 gyorsítóval. Winyómból volt egy rendszer ami 4 gigás volt, illetve egy "data" ami 11-2 giga körül volt talán.
Meglepő módon fürge volt a rendszer, igaz az a legelején volt, talán még sp1 se volt, bár játékok szempontjából célszerű volt egy 98SE-t is tartani mert NT alapokat akkoriban nem nagyon csipázták a játékok. Vagy lassabban futottak, vagy el se indultak.
-
"A vállalat ezúttal lényegében csak a teljesítménynövelésre, illetve a minőség javítására koncentrál"
Egyetértek. Épp ideje, hogy egy kicsit lassítsanak, ha már komolyabb tesztelő csapatra nem futja a pénzükből.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
Windows XP Service Pack 2. Nekem játékra ez oldotta meg a Win98 driveres anomáliákat. Az újságmellékleten volt meg a Sevice Pack 3, de hamarosan a DX10 miatt a Vistára cseréltem, amit nagyon hamar ignoráltam. Stabilitási gondok és gyakori újratelepitésekre voltam kényszerűlve, mert évente pár alkalommal újra kellett telepiteni a rendszert (hardver cserék és az AMD drivereses bugok miatt). Win7 64bit sok gondomat megoldotta...
Jelenleg a Win7 64bit Service Pack 1-et használom a legszükségesebb frissitésekkel.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
it A Microsoft most nem ad külön nevet neki, lényegében csak a teljesítménynövelésre, illetve a minőség javítására koncentrálnak.
- BMW topik
- Battlefield V
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] Huawei P30 dual sim.
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen merevlemezt vegyek?
- [Re:] Pioneer PLX-500-W Hófehér minden tartozékával, dobozában Eladó!
- További aktív témák...