Keresés
 • FefeeX

  veterán

  Mégis mennyit szeretnél írni az XBOX-ban az SSD-re? Csak mert sokat nem nagyon kell, pláne ha a belsőn vannak a mentések.

  Az 50% meg valamennyire beállítás és játék függő. Nálam pl minden amit használok, sokkal gyorsabban indul, van ami harmada idő alatt. Célszerű valamennyire hozzáértők videóit nézni. Xbox One X mellett pl a 2k felbontáson nem nagyon van már mit gyorsítani, 4K esetén a nagy texturák miatt viszont igen. Ezért is számít az, hogy nálam 4K HDR minden, és brutálisan érezhető a gyorsulás.
  Ugyanez van amúgy a One és One S esetében a 2K felbontáson, ott is jelentős a sebességnövekedés.

  Ár szempontjából meg... 960-as micront vettem 24ezerért itt a PH-n, volt USB 3 keretem. Itt mennyi is lesz az 1TB? Ennél jóval olcsóbban ki lehet hozni egy SSD-t hozzá, vadiúj garisan is.

  King Unique:
  Vicces amit mondasz, ugyan relatíve jó helyzetből indulsz, mert neked elég, ha egy ilyen eset előfordul, és részint már igazad is van, cserébe a másik oldalnak soha nem bizonyítható az igaza. DE jelenleg sok helyen sokat olvastam utána, és egy ilyen esetről sem tudok. Tehát egyelőre mondjuk így is kapufa... De elméletben nagyon is igazad van. Menj és vedd meg annyiért :D

  [ Szerkesztve ]

  SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

 • FefeeX

  veterán

  Az új vs használt nyilvánvalóan tiszta sor (bár csak jogilag volt használt, bontatlan :) ), inkább olyan szempontból számít, hogy már bagóért bepróbálhatja az ember, messze vannak a többszázezres költségek, és normális mérettel megy.
  Ott volnt nekem is a lehetőség korábban, hogy az egyik 250-es SSD-t átteszem a gépből míg kipróbálom mennyit nyerek, de én is több alkalommal visszakoztam, a hackee által említett videók miatt. Aztán havernak kellett SSD, keresgettem, találtam ezt brutál áron, és gondoltam, ez már nem kimondottan számít kompromisszumos megoldásnak. Megvettem és élvezem, ég és föld a különbség, pedig ugye a rendszer még nem is erről fut.
  Az újnál meg amúgy is kb mindegy, mit veszel bele, mert az IOPS az elsődleges, a másodlagos meg a read. Írni szinte sosem fog, így mondjuk kihagyod az alsó 10% kínai szemetet, és az első márkással benevezel, már rengeteget nyersz. Nem éri meg pl Samsung Pro-ra vagy hasonló magasabb szériára költeni.

  SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX