Keresés
 • proci985

  MODERÁTOR

  van high quality varians, igaz csak premium elofizetessel. annak teljesen jo a minosege.

  Baskiria: a spotify pontosan arra van, hogy ne kelljen a torrenttel szorakozni. spotify kb magaban kivaltotta a discogsot is.

  [ Szerkesztve ]

  The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

 • proci985

  MODERÁTOR

  ket, egyenkent 600-1000 eur kozotti fules lancot hasznalok es "vakon" is kb 5 percen belul kiszurom, ha a spotify elfelejti, hogy neki most magas minosegen kene dolgoznia. tetejeben evekig audio cdztem / losslesseztem es megvolt a japan audiofil gold plated ultimate remaster / SACD / DVDA / 192/24 / foobar-jetaudio korszakom is.

  egy jol tomoritett (nem 2003 szint) 320kbps egy jol sikerult masterrol jobban fog szolni, mint egy gyenge masteru cdrol keszult lossless. namost kiadasok kozott kulonbsegek szoktak lenni. emlekszem arra amikor 10 evvel ezelott a Beatles kapcsan nem volt konszenzus, hogy a mono vagy a stereo master jobb egyes szamokbol. vagy ott volt a Karajan fele Beethoven, a Spotify fele 2014es Warner kiadas a kilencedik szimfoniabol egesz biztosan jobban szol, mint a 10-15 evvel ezelotti elerheto legjobb lossless kiadas (bar a noise floorja eleg magas). igaz, hogy minden osszemosodik, de egy nagyzenekarnal eloben egy kifejezetten jo akusztikaju koncertteremben is boven ossze fognak mosodni a hangszerek.

  artifactok alapjan loudness waros helyzetben egyebkent tenyleg eleg konnyen meg lehet mondani, hogy valami nem stimmel, pl Rihanna Antijanal a Woo tipkusan ilyen. de ott is tudni kell, hogy mit kell keresni.

  az a minimalis kulonbseg, meg ami van nekem mar nem indokolja, hogy szorakozzak negy eszkozzel, hiaba ebbol harom boven hifi kategoria.

  The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.