Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • lapa

  veterán

  válasz Jim Tonic #34 üzenetére

  kérlek próbálj meg uralkodni magadon a beszélgetés hátralévő részében, mert az ilyen színvonalú hozzászólások elég rossz fényben tüntetnek fel szerintem.

  nem forradalmárok vagyunk, csak gondolkodunk. ennek során mindegyikünkben kialakul bizonyos értékrend. ahogy látom hozzám hasonlóan többeknél is ez volt az az eszköz, ami átlépett egy bizonyos határvonalat, ami már annyira nem egyeztethető össze az értékrenddel, hogy az hozzászólásra sarkallja.

  ennek adtunk hangot a fórum keretein belül. személy szerint kicsit túlzó megállapítást tettem, mellyel pontosan az volt a szándékom, hogy felkavarjam az állóvizet és megfelelő nyomatékot kapjon a dolognak ezen oldala.

  mindezt pedig azért, hogy a társalgást olvasók fejeiben gondolatokat ébresszünk, remélve hogy sikerül újragondolniuk viszonyukat a világ dolgaihoz és ezáltal egészségesebb (általam / általunk / a forradalmi tanács által egészségesebbnek tartott) értékrend kialakulását segíthetjük elő.

  nálad még nem értünk el átütő sikert, legalábbis most még így gondolod. az itt olvasottak viszont már örökké tudatod részét képezik, a forradalom eszméje már megfertőzte a média által hófehérre mosott elmédet. rövidesen megtérsz majd :)

  elnézést, ha más forradalmárok nevében is szót emeltem, aki gondolja nyugodtan alakíthat frakciót.

 • orbano

  félisten

  válasz Jim Tonic #34 üzenetére

  azt mondod, hogy a tartós ipari cikkek nem oldaná meg a szennyezési problémák jelentős részét? szerinted a gyárak (amikből töredéke kéne mint a mostani kapacitás) mennyi energiát használnak el? az mennyi co2 kibocsájtás? az alapanyagokat hol bányásszák, mivel szállítják? hihetetlen összefüggések mi? :) egyébként épül az euban a fúziós erőmű, lehet örülni :)

  A vér nem válik VAZZE!™

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés