Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazoja
csendes tag
A cikk végén már küzdöttem, hogy megfejtsem a mondatok értelmét, de végül feladtam.
"A hónap elején bejelentett javítás azonban várhatólag megoldja a problémát, habár a hírek szerint nem a legutolsó kernelváltozatig jelenik meg, de például a 3.2-es, melyet az Ubuntu 12.04 LTS-ben és más disztribúciókban is használnak, érintett, itt hatékony a frissítés."
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Mi volt a probléma fglrx-szel? Messze az egyik legjobb energiagazdálkodású VGA driver linuxon tapasztalataim alapján is.
(#5) lapa: 38-astól tapasztalták phoronix-en is. Egyébként a 35-ös szerintem az egyik legjobban sikerült kernel, nekem az pöpecül ment és gyorsan.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
lapa
veterán
hwsw-n még csak egy harmadot mertek, látom emelkedik a tét.
nem kell mindig mindenből a legújabb hulladékot sietve felrakni, és akkor jó (2.6.32).
egyébként szerintem 2.6.35-től van küzdés, lásd phoronix.
-
julius666
addikt
Hát hanyatt is estem majdnem amikor a netbookomon fedora után felraktam a Win 7-et és aeróstul mindenestül 4 és félóra helyett közel hat órát bírta az akksi.
Mondjuk abban vastagon benne volt az is hogy ugye az Catalyst egy hiba miatt no-go volt, a FOSS driver pedig szintén messze le van maradva energiatakarékosság terén...
-
dízelracer
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Csak a szokásos.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Á, nem is hatásvadás (kattintásvadász) a cím.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
ntomka
nagyúr
Ez a javítás most nem volt túl gyors, pedig nem kis problémáról van szó.
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- 3 hónap Aimlabs Premium subscription - Valorant-hoz is