Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeFranco

  nagyúr

  válasz Polllen #20 üzenetére

  Nem meglepő egyébként, sajons erre halad a közízlés, csak ezt a témát nagyon-nagyon nehéz így fórum keretek között megvitatni, és most türelmetlen is vagyok hozzá... :U

  Mindenesetre nagyon durva, tényleg.

  (Arról nem is beszélve, hogy akik felelősek azért, hogy ez így alakult, azoknál a TV-ben két ismeretterjesztő csatorna van behangolva, amit a gyerek napi 1 órát nézhet, ugyan ennyi idő van kimérve a PC-re is, saját TV nuku, és a gyerek olyan elit iskolába jár, amiről te-én még nem is hallottunk. Az egész napos/estés családi program pedig rendszeres, megszokott... na ez az igazán brutál)

 • tdd587

  őstag

  válasz Polllen #20 üzenetére

  Kifutottam a szerkesztésből... de mi az alapgondolat?

  Ja, hogy az olvasás lehet ugyanolyan időpocsékolás, mint egy szar film vagy egy esti tv előtti bambulás? Mert kb. erre akartam utalni. Szerintem vérlázító, hogy mennyire nincsen helyén kezelve ez a médium.

  A gyerek meg ne játsszon, hanem olvasson? Na neeee... voltam gyerek, annyira örülök, hogy van mire emlékeznem és nem zártak be pár könyvvel egy szobába, hogy nesze, nőjél fel. Volt ilyen barátnőm, akivel megtették, se okos nem lett, se egészséges lelkületű, se a gyerekkorából nem volt semmi, amire emlékezne szívesen, hogy de jó volt gyereknek lenni. Mondjuk szemüveges volt, a szemüveges lányokat meg azért szeretjük... de kb. ennyi.

  Szerk: ja és érveket, vagy semmit. A személyeskedés miatt meg inkább én kérdezhetném, hogy hány éves vagy, ha már érvelni nem megy.

  [ Szerkesztve ]

  Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés