Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tdd587

  őstag

  válasz Polllen #14 üzenetére

  Homályosíts fel kérlek, hogy mi a különbség. Ugye nem gondolod, hogy a sok Jókai meg Arany (amúgy semmi gondom velük) olvasgatása után majd okosakat fognak mondani az emberek vs. ha inkább lenyomnak néhány civilization partyt a szabadidejükben? Attól még ugyanúgy lehet gondolkodni, hogy közben játszol... mindkettőhöz képzelőerő szükséges.

  Amúgy kezdem azt hinni, hogy mindegy mit csinálsz, előbb vagy utóbb beülsz egy monitor mögé és mindenképp elromlik a szem.

  Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

 • tdd587

  őstag

  válasz Polllen #17 üzenetére

  Az a néhány olvasott ember, akit ismerek bennem nem ezt a képet erősíti. Bármin lehet gondolkodni, ezer dolog van, amivel lehet foglalkozni, nem értem, hogy miért kell kiemelni kultúra címén ebből egyetlen területet, ami abból áll, hogy tök egyedül vagy egy köteg papírral, amíg nem nyomtál el rá 50-100 órát, az sem biztos, hogy megérte, az sem biztos, hogy meg fogsz tudni bármit is és úgy egyáltalán valaha is menni fogsz vele bármire is, a rengeteg időt viszont tuti nem kapod vissza. 50-100 óra befektetés, néhány gondolatért?

  Biztos valami gonosz multi pénzeli a magyar tanárokat. Vagy a szabadkőművesek. Ennyire nem lehet fontos ezt erőltetni. Bár így visszagondolva maximálisan kontra produktív volt az egész, nyilván nem véletlenül utálja meg sok ember az olvasást, ehhez már szakképzett tanári segítség kell.

  Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

 • DeFranco

  nagyúr

  válasz Polllen #20 üzenetére

  Nem meglepő egyébként, sajons erre halad a közízlés, csak ezt a témát nagyon-nagyon nehéz így fórum keretek között megvitatni, és most türelmetlen is vagyok hozzá... :U

  Mindenesetre nagyon durva, tényleg.

  (Arról nem is beszélve, hogy akik felelősek azért, hogy ez így alakult, azoknál a TV-ben két ismeretterjesztő csatorna van behangolva, amit a gyerek napi 1 órát nézhet, ugyan ennyi idő van kimérve a PC-re is, saját TV nuku, és a gyerek olyan elit iskolába jár, amiről te-én még nem is hallottunk. Az egész napos/estés családi program pedig rendszeres, megszokott... na ez az igazán brutál)

 • tdd587

  őstag

  válasz Polllen #20 üzenetére

  Kifutottam a szerkesztésből... de mi az alapgondolat?

  Ja, hogy az olvasás lehet ugyanolyan időpocsékolás, mint egy szar film vagy egy esti tv előtti bambulás? Mert kb. erre akartam utalni. Szerintem vérlázító, hogy mennyire nincsen helyén kezelve ez a médium.

  A gyerek meg ne játsszon, hanem olvasson? Na neeee... voltam gyerek, annyira örülök, hogy van mire emlékeznem és nem zártak be pár könyvvel egy szobába, hogy nesze, nőjél fel. Volt ilyen barátnőm, akivel megtették, se okos nem lett, se egészséges lelkületű, se a gyerekkorából nem volt semmi, amire emlékezne szívesen, hogy de jó volt gyereknek lenni. Mondjuk szemüveges volt, a szemüveges lányokat meg azért szeretjük... de kb. ennyi.

  Szerk: ja és érveket, vagy semmit. A személyeskedés miatt meg inkább én kérdezhetném, hogy hány éves vagy, ha már érvelni nem megy.

  [ Szerkesztve ]

  Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés