Hozzászólok Aktív témák

 • Fehér Farkas

  aktív tag

  A halálozási aránya kicsi, a haláltól nem kell félni. Persze sokan attól félnek, de ha emiatt maradnak otthon és nem terjesztik, már az jó.
  Mitől kell akkor félni. Az idősebb rokonoknak jogosan. Két hetes karanténba sincs kedve senkinek mennie távol az otthonától, krákogó vadidegenek közé. Főleg akkor nem, ha valakinek több az értéke egy 35nm2-es panellakásnál és egy cserép virágnál meg akváriumnál.
  Elveszhetnek a munkahelyek, a fizetés zuhanhat, a termékek, szolgáltatások drágulhatnak, akadozhatnak, gyakorlatilag gazdasági szar ütne be (fog beütni).
  Nekem ez épp elég indok, a megdögléstől félek legkevésbé.
  Hogyan lehetne ezt legkisebb mértékűre visszafogni, ha a sok marha otthon bírna maradni pár hétre. Ezt akinek van pár agysejtje, mint nekem és néhány más embernek, végig tudom gondolni, elvégre le is írtam ide, itthon is vagyok. A többi marhának átlagban viszont nincs ennyi esze, így mással nem lehet otthon tartani csak azzal, ha korlátok között de kicsit beszaratjuk őket, hogy belehalnak, hogy éhenhalnak, hogy nem lesz klotyópapír. Ezek túlzások, de így talán otthon lesznek és a probléma mérsékelten lezajlik.

  Az meg k... idegesítő, hogy míg van aki odafigyel mindenre és tesz is érte minimalizálja a veszélyt, mások csoportokban flangálnak az utcán, mert se iskola, se meló, jó idő van és de kurvajó most ez így. Nem baj, majd abban a fóliázott helységben is lehetnek ilyen örömteli pillanataik. A gond csak, hogy ezek a felelőtlenek azokat is viszik magukkal akik próbálnak vigyázni.

  Ha mindkeni úgy állna hozzá, hogy ez tök veszélytelen, mert kicsi a halálozási ráta, akkor olasz szintre esnénk, hullana az idősebb, meg a fiatalabb is aki a megtelt kórházak miatt nem kap ellátást.

  Persze az egészen gennyesre keresi magát a média és a politika is másodlagos elemként, de most azzal ne foglalkozzunk, ők min nem keresik magukat azzá...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák