Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tha_answer

  őstag

  válasz dabadab #41 üzenetére

  "Amikor a titkosszolgálatok olyan embereket figyelnek meg, akik országaik politikai közéletét alakíthatják, nem a kormánypártok malmára hajtják a vizet, hanem általában ügyelnek a politikai közélet relatív tisztaságára.

  Mivel a politikát nem csak politikusok, hanem a médiaorgánumok is csinálják, természetes, hogy az újságírók is a szolgálatok látókörében vannak. Senki sem tudhatja, hogy azok, akik megkörnyékezik őket, milyen hátsó szándékokkal teszik ezt, és ezzel adott esetben milyen veszélyt vagy fenyegetést hoznak saját hazájukra akár akaratlanul is.

  Botrányt csinálni abból, hogy a titkosszolgálatok teszik a dolgukat, csak politikai hangulatkeltésre jó, semmi másra. Borítékolható ugyanis, hogy minden ország minden titkosszolgálata szerte a világon ugyanezt teszi, éspedig addig nyújtózkodva, amíg a takarójuk ér. Az Egyesült Államok évtizedek óta szőröstől-bőröstől lehallgatja az egész világot – emlékszünk még Obama és Merkel látványcsörtéjére, amikor „kiderült” a nyilvánvaló, hogy az USA lehallgatja Merkel telefonját –, de ezen csak azért sértődik meg az európai állami vezető, mert ő nem képes ugyanerre fordítva."

  https://neokohn.hu/2021/07/19/a-titkosszolgalatok-csak-teszik-a-dolgukat/

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák