Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tha_answer

  őstag

  válasz dabadab #41 üzenetére

  "Amikor a titkosszolgálatok olyan embereket figyelnek meg, akik országaik politikai közéletét alakíthatják, nem a kormánypártok malmára hajtják a vizet, hanem általában ügyelnek a politikai közélet relatív tisztaságára.

  Mivel a politikát nem csak politikusok, hanem a médiaorgánumok is csinálják, természetes, hogy az újságírók is a szolgálatok látókörében vannak. Senki sem tudhatja, hogy azok, akik megkörnyékezik őket, milyen hátsó szándékokkal teszik ezt, és ezzel adott esetben milyen veszélyt vagy fenyegetést hoznak saját hazájukra akár akaratlanul is.

  Botrányt csinálni abból, hogy a titkosszolgálatok teszik a dolgukat, csak politikai hangulatkeltésre jó, semmi másra. Borítékolható ugyanis, hogy minden ország minden titkosszolgálata szerte a világon ugyanezt teszi, éspedig addig nyújtózkodva, amíg a takarójuk ér. Az Egyesült Államok évtizedek óta szőröstől-bőröstől lehallgatja az egész világot – emlékszünk még Obama és Merkel látványcsörtéjére, amikor „kiderült” a nyilvánvaló, hogy az USA lehallgatja Merkel telefonját –, de ezen csak azért sértődik meg az európai állami vezető, mert ő nem képes ugyanerre fordítva."

  https://neokohn.hu/2021/07/19/a-titkosszolgalatok-csak-teszik-a-dolgukat/

  [ Szerkesztve ]

 • AssAssynn

  őstag

  válasz dabadab #41 üzenetére

  Kormánymédia még azt sem tudta, hogy mi az az AI, amikor már nyilvánvaló volt a szervezet működése.

  Felvázoljam a mechanizmusát? Ismered, hogy milyen mechanizmus alapján szűrik ki a tévedéseket, problémákat a rendőrségnél, orvosoknál, hivatalnokoknál? Ha igen, akkor szorozd meg a szigorúságot még valamennyivel, és valahol ott kezdődik a hadsereg szigorúságának a mechanizmusa és akkor még efelett van a nemzetbiztonsági.

  "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

 • AssAssynn

  őstag

  válasz dabadab #68 üzenetére

  Részben felvázoltam, ha figyelted, de nem derült ki, hogy bármilyen fegyelmi ügy mechanizmussal tisztában lennél, így mondjuk érthető is az értetlenség. Még egy nyomozó tiszt sem nyúlhat bele bárki aktájába, hanem csak ha engedélye van rá, és konkrétan az általa használt eszközök minden egyes gombnyomása naplózva van. A feletteseinek pedig feladata ezt ellenőrizni, és ha jogtalanság történik, akkor közbelépni és felelősségre vonni. Valamint az őt ellenőrző magasabb rangú tisztet is ellenőrzik, és akkor erre jönnek még a rendszeres és szúrópróbaszerű ellenőrzések a többi kapitányság részéről.
  Tehát ahogy írtam is, ez az alap, innen megyünk szigorúságban feljebb. Remélem így már el tudod képzelni. Ez nem olyan munkahely, hogy beülsz a gép elé, aztán azt csinálsz, amit akarsz. :B

  Letartóztatásokról én nem írtam semmit.

  ---------
  OFF - mindenkinek: holnaptól elutazom, nem fogok tudni többet válaszolni, majd csak miután visszatértem, de addigra senki sem olvassa majd ezt a topikot. Csak gondoltam előre szólok, nehogy valaki azt higgye, hogy a Hasogdzsi miatt érzett gyilkos vágyam nem engedi, hogy írjak. ;]
  Szép hétvégét mindenkinek! :K

  [ Szerkesztve ]

  "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Hozzászólok Aktív témák