Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Pannon Egyetem mit ad hozzá? A kollégiumi rendszergizdát delegálja?
-
sagit
veterán
És a PMMK?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
bazsi83vp
senior tag
Hát őőő - a Pannon mérnöki kara kapott augusztus végén egy arany fokozatú elismerő oklevelet, nem véletlen. Inkább mondjuk úgy hogy le se szarják az informatikusaikat.
Vagy a győri mérnök a mű-szaki, a veszprémi meg az igazi? -
Gergosz2
veterán
Aki a pannon egyetemen végez mérnökként (villamos , gépész, meha , vegyész a (környezet meg stb azt se tudom mi )) az simán eltud helyezkedni vele.
Az a baj veszprémben műszaki területen nagyon rááltak a tömeg informatikus képzésre .
Minden éveben kevesebb mint 10 mérnök végez az egyes szakterületeken .Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
lamazonia
tag
tömeg képzés? miről beszélsz?
hogy évente felvesznek 30-50 arcot szakonként(3szak, prog-, mérnök-, gazd-, info) aztán a prog2öt ebből már csak 9 en kezdik el?
vagy hogy a diploma átadókon már lassan 2 sorban elférnek az adott infós végzősök?
//és ennek a fele is a matek tehetség gondozóból jött?Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
Gergosz2
veterán
igaz pontosítok kicsit.
mérnököt kevesbbet képeznek mint infosokat.
diploma átadókon már lassan 2 sorban elférnek az adott infós végzősök?
sajnos ez így van. Ha mérnököket meg az infosokat összeszedjük jó ha 4 sort megtöltenek diblomaosztón. Ez azért nincs rendben szerintem.
A másik ami elég aggasztó hogy sokan úgy jönnek el műszaki pályára hogy fingjuk sincs a matekról meg a fizikáról. Azt még nagyjából elnézem ha nem tud z ember mondjuk integrálni mielőtt egyetemre megy mert volt pár csoporttársam aki első félévben tanult meg és át is ment , de a többség se kép se hang.Még a legalapvetőbb dolgokról sem.
Meg a számítógép használata kimerül náluk a facebookban .áááátán te is a pe-n űzöd az ipart?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
senior tag
Jelenleg az Audinak a BME-vel van nagyon szoros együttműködése, gondolom ezt szeretnék kiterjeszteni a többi magyarországi egyetemre. (legalábbis azokra amelyek a közelben vannak...)
essexboy
-
ColoradoKid
csendes tag
Inkább ilyen irányba kéne vinni a felsőoktatást....
----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Diablo IV
- Windows 10
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Mercedes topic
- Robotporszívók
- Matematika topic
- További aktív témák...