Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Ökoszisztéma magas fokon!! Ami a PC-men, az a mobilomon!
Mióta álmodok már erről! Köszönjük Microsoft!!PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
ez a Windows8; WP8, XBOX, W8 Tablet-Pc-laptop kombináció egész ütősnek ígérkezik. Különösen ugyanazzal a LiveID-s bejelentkezéssel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
front3r
őstag
Jaja, több hónapja volt az, mikor eldöntöttem váltok egy ID-ra és kész, ezen lesz minden. Remélem élvezni fogom az előnyeit!
Valamit tud az MS: Van Pc-m, Xboxom, WP telefonom, már csak egy tablet hiányzik, a Metro elég vonzóvá tette számomra.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
janos1988
addikt
Fogja még hőskorát élni az egyszerű szövegszerkesztő-, táblázatkezelő- és bemutatókészítő program.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
Katasztrófa. Outlook-ot használok már 6 éve ha jól emlékszem, de el kezdek barátkozni a Thunderbird-el...
Thanos was right.
-
julius666
addikt
Hááát, érdekesnek érdekes...
-
anulu
félisten
tetszik.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Halálfej Joe
tag
megint csicsa hegyek... Lassan olyan lesz, mint valami porcelángiccses szekrény... Csak a kornak megfelelő giccsekkel. Ezért kell a sok erőforrás, atomerőmű gépek. Én megmaradtam a Gnome2-nél. Tökéletes. Unity sem kell. Mi az amit a csicsással jobban lehet?
Megmondom, parasztvakítani, meg a Liszt Ferenc téri kávézókban vagánykodni... Lássák mások is hogy te milyen trendi vagy...
Tényleg, azon majd jobban lehet szöveget írni, vagy táblázatot szerkeszteni, vagy pontosabban számol?
A júzerek nagy része még az office 95 funkcióit sem tudná kihasználni...
moderalva
[ Módosította: doc ]
Jöhet utána PALACSINT.. :) Fűztél te már 16 kByte-os ferritgyűrűs memóriamodult? :) http://youtu.be/mFUcJHqKRuc
-
Воланд
titán
válasz Halálfej Joe #9 üzenetére
mar ne is haragudj, de peldaul ezen a kepen hol latsz te csicsa hegyeket?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
anulu
félisten
válasz Halálfej Joe #9 üzenetére
milyen erőforrás zabálás? asszony gépén (P4, 3GB RAM, W7 x64) tökéletesen megy, akadás, rángatózás, rejtélyes belassulások nélkül. pedig nem nevezhető "atomerőműnek" a gép.
próbáltad is, vagy csak izomból megy a zárt forrás elleni lázongás?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ennél kevesebb akkor lehetne, ha bezárná az ablakot...
-
fondorlatos
aktív tag
Nekem valahogy nem jött be a 2007 és 2010 új, szalagos menüje, ami szinte "kiverte az ember szemét". Hátha átdolgozzák valamennyire a következő kiadásra ás a sok csili-vili sallang helyett a minimalista dizájnhoz közelítenek majd. Meglátjuk.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
érdekes, gyakorlatban pedig kiderül
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
törölt tag
-
front3r
őstag
Ne trollkodj!
Nem szeretheti a termékeit?? Azért most a Microsoft egységesíti a termékeit, és összeköti őket - ökoszisztéma. Nagyon jól áll a METRO felület a programjainak. Teljesen forradalmi UI, ha nem vetted volna észre.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
eternam
tag
Forradalmi újítást hozott az ubuntu unity felülete is, de azért érdekes módon mégsem voltál hasra esve. Sőt, lehet azt sem tudod mi az ubuntu, meg mi is az az unity. Az meg hogy ökoszisztéma, a canonical épp mostanában fogja kiadni az okostelefonokon futó ubuntu verziót.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
front3r
őstag
Hogyne tudnám mi az hogy ubuntu, nem kell bemutatni, használtam is.
Unity-t hagyjuk, az csak egy csökenyes UI.... említésre sem érdemes.
Persze hogy nem voltam hasra esve. Marha nagy ökoszisztéma hogy a telefonon fut az OS. Android még így is akadozik mint az állat... plusz fut rajta egy OS és tudsz a telefonon pár progit futtatni...HuaaaPS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
eternam
tag
Ja akkor használd a vírusos windowst. Én azért vagyok besz@rva, ha például az okostelefonok (vagy bármi más okból) miatt elterjed az ubuntu, akkor kártevők is lesznek rá. Ha kártevők lesznek rá, máris megdől az a mítosz, hogy a linux az egyik legbiztonságosabb operációs rendszer. Én nem örülnék ha elterjedne a linux, a sok vérpistike szerű láma használjon windowst, az való neki.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
doc
nagyúr
az OS-flame-et tessek nagyon gyorsan abbahagyni
az iras, es a hozza kapcsolodo topic a Microsoft Office 15-rol szol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elden Ring
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen