Hirdetés
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- HBO GO & OD Topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Program promók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Microsoft Office és Office 365 topic
- [Re:] Maga Tim Cook is megszólalt a Parler kitiltásával kapcsolatban
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Bittorrent topik
Hozzászólok Aktív témák
-
doooo
őstag
Bocsánat, úgy akartam írni, hogy "Kínán belül se sokan". A senki ott nyilván nagyobb túlzás lenne. Viszont a külföldi dolog továbbra is áll.
Kétes minőségű szoftver (meg képernyő, meg összeszerelési minőség, meg még ki tudja mi), óriási ár, nulla támogatás külföldön... nincs releváns, vagy elfogadható érv mellette. Akkor már inkább Mate X, ha eleve ilyen extrém sérülékeny, külső hajlítás kell valakinek.
Nem is értem honnan jön ez a "világszerte veszik" dolog... -
doooo
őstag
Azért jó, hogy mindent készpénznek veszel amit állítanak... 150k... tudod te, hogy az mennyi? Sok, nagyon sok egy ilyen gyártó ilyen készülékénél... egyenesen túl sok. Főleg ha mindez csak "kettőig" történt. A Mate X sem volt ilyen sikeres, sőt, a Fold se, hogy az első napon ennyien kapkodjanak utána; minimum másfél hónap kellett a Mate-nek is ehhez a számhoz (persze a "foglalózás" nem jelent vásárlást is), a Huawei pedig nem sz@rral gurigáz otthon, hisz a Párt is plusz pontot ad ha tőlük választanak a jó állampolgárok mobilt, és jelenleg is piacon van a Mate Xs. Na meg a Fold2 is. Kínában.
Tehát végső soron: ez abszurdum. -
doooo
őstag
"Ja és nem, nem én vagyok a Royole fizetett EU-s ügynöke.
Pedig becsszó elvállalnám, de még nem hívtak.
"
Lassan azért kiváltunk itt egy állásinterjút. "Tegyük fel, hogy valaki nem hajlandó elhinni a cégünk által kinyilatkoztatott számokat. Hogyan próbálná jobb belátásra bírni?"Aztán hátha csörög hamarosan a telefon...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma És nem is kifejezetten drága. Sőt. Ebben a műfajban már olcsónak is mondható.
- [Re:] Elég sok új generációs GeForce köthetett már ki a bányászfarmokon
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [Migráns:] Alaplap - videokártya csere! ( Asrock H77M - socket 1155)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Grounded (XO, W10, Steam)
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Akciófigyelő: Több, előző generációs csúcsmodell lett olcsóbb
- Projektor topic
- [Re:] A 4 GHz-es Intel Core i7-4790K tesztje
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest