Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ed3r_X_

  nagyúr

  válasz hcl #459 üzenetére

  Na igen :) Én is tök analfabéta voltam ezekhez, de megtanultam, mert érdekelt, és mert látom benne a jövőt :) Szokták is mondani: gúgli a barátod :)

  “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

 • vOrOn

  tag

  válasz hcl #459 üzenetére

  Max a nagyobb felhasználói tábor miatt alakulhatott ki ez a nézet.

  Azt vettem észre hogy valójában a gond szimpla (pofátlan|tudatlan|lusta|görbekezű|turbógenya) elhasználó létből fakad.
  Ennek a típusnak nagyobb részben tökmindegy mi alatt nem tud önállóan dolgozni, max elállítani (de azt meglepően nagyon, találékonyan és hatékonyan) valamit, nem bír esetleg értelmezni, na meg megjegyezni akár anyanyelvén írottat vagy hogy minek a szerelésével, beállításával zaklasson másokat.

  Mint dolgozónak nincs semmi kedvem és késztetésem bárminemű keresőkben kutakodni hogy a gonosz Lotus Notes vagy húdekasza JDE elcseszett keveréknyelvű hibaüzenetei mikor kinek is mit is jelentenek és vajon melyik oldalról mely oldalra szólóan jelentkeznek.
  Amióta dolgozok - legkevesebb gondot az OS okoz(ott). Mindegy hogy cspuksz vagy win.

  "Otthoni" környezetben pedig többet "biztatnak" tévédobozszputnyikcsatorna vagy minél olcsóbb (kábé ezért is naon "szeressük" tépett linket és az eszközt "rásózó bó'tosokat" mint a szart) "rúter", "vifi" beállításával.

Hozzászólok Aktív témák