Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • proci985

  MODERÁTOR

  válasz CPT.Pirk #40 üzenetére

  anno BMEn is első két félévben volt 10 kredit C/C++, ami igazából sok mindenre nem elég. vö játékprogramozók itt 15 kredit c++t tolnak az első félévben (oo elejétől, második felében design patternekkel), aztán második félévben mégegyszer 15kredit a nagy játékprojekt (még c++). de más IT/programozókon is megvan a 30 kredit, bár kevesebb C++ és több webprogramozással.

  első év végére erre programozók olyan 800 órát tolnak bele tanterv szerint a témakörbe, az úgy már szerintem elég használható eredményt ad.

  Razuel: szerintem a bizonyítások jórészének ITn sincs értelme. ember megtanulja vizsgára, aztán pár év múlva szépen elfelejti. ha meg le akarja programozni, akkor úgyis ki kell nyitni a könyvet és átnézni mégegyszer. futásidő fontos, algoritmusok ismerete fontos, de egy programozó hiába tudja a tétel-lemma-bizonyítás hármasokat, ha nem tudja effektíven lekódolni. arról nem is beszélve, hogy egy programnak elég gyorsnak kell lennie. aztán ha nem elég gyors, akkor lehet belemenni mélyen a témába, és előszedni a jobb algoritmusokat, már ha léteznek.

  [ Szerkesztve ]

  Social distancing in lagom amount.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés