- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Kiderülhet egyáltalán az igazság?
Amúgy én arra tippelnék, hogy az USA forgatja a kaksit, szokása szerint.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
őstag
Már tényleg kezd a köcsög amcsikból elegem lenni, pedig ez tőlem nagy szó. Képmutató szarrágók, nem mintha Kasperskiy rajongó lennék, de kezdenek k....ra unalmasak lenni a "biztonságra" hivatkozva .....
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Televan74
nagyúr
Egyik kutya másik eb. Egyiket sem kell sajnálni.Ha az érdekeik úgy diktálják mindkét ország tud szennyes eszközökhöz folyamodni.Mindig megtalálja a zsák a foltját.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
qwertly
addikt
Hát evvel a hozzáállással az összes amerika nettes céget kilehetne tiltani az államigazgatásból.Mert náluk ha nem tévedek kötelesek kiszolgálni a három betűseket ha olyan varázs szavakkal jönnek mint terror,kábítószer pedo etc.Saját véleményem szerint,nem sáros a Kaspersky nagyon nagy lenne az arcvesztés,az orosznak egyszerűbben is megkapják amire kíváncsiak.
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Korábban már adott IP kameragyártó termékeit is leszereltették, még korábban adott hálózati eszköz gyártó cég termékeit kukázták.... Érdekes tendencia.
-
cami][us
senior tag
Ezen az alapon lenne mit tiltani a másik oldalról is. Sőt!
-
bambano
titán
jó kezdés.
következő lépésként tiltsuk ki a facebookot meg a guglit a teljes magyar közigazgatásból.
majd utána a windows-t is.meg a jogászokat! neeee, ne vigyenek elsgfa sdfterth ertweh
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
DjFlanker
aktív tag
Milyen jó hogy német vírusirtóm van
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
nubreed
veterán
Ha ez igaz is, amit amúgy nem hiszek, akkor azt gondolhatnám, hogy a Symantec ugyanezt csinálja csak a másik oldalon. 1:1.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Hihetlenül paranoiás az USA, mert magából indul ki.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
sztanozs
veterán
Kínai cuccok már régóta tiltólistán vannak egyébként. Csodálkoztam, amikor a hírt olvastam, hogy ez csak most került fel a listára.
Amúgy nem értem Kaszperszkij miért panaszkodik. Nem lehet a szoftvere USA kormányzati gépeken, és? Nem tiltották ki a piacról, vagy ilyesmi... Örüljön inkább a hazai kormányzati piacnak (ahol nem tilos a többit használni, hanem az övét kötelező).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
veterán
Most nem azért, de amerikai kormányzati rendszeren orosz szoftvert futtatni éppen olyan, mintha látnám, hogy a szomszéd álló répával stíröli az asszonyt, én meg behívnám a lakásba egy kávéra.
A viszonylat természetesen fordítva is megállja a helyét, nem értem, mi a baja a Kaspersky-nek is. Törődne inkább azzal, hogy a rühes szoftvere mind a mai napig bugos, és a kiegészítő védelme összeomlasztja az Outlook bármely verzióját 2007-től felfelé, ha épp olyan napja van.
-
törölt tag
Talán lemaradtál?
Az elnökválasztás volt az (a látszat), amióta az USA belpolitikailag ahol tudja ritkítja az oroszokat.
Igazándiból pedig szeretne végre nagyhatalom lenni. Csak ugye időközben Kína sem maradt le, illetve az oroszok sem teljesítettek szarul.
Mivel eddig igen sok szál kötötte össze az USA-t Oroszországgal, így valahol el kell kezdeni az erőfitogtatást.
Putyin nem bírálta, csupán számszakilag megnevezte, hogy a bugyuta intézkedései az USA-nak kétszer akkora kárt okozott a saját országukban, mint az oroszoknak.
Az oroszok nem fognak az amcsi hisztivel foglalkozni. Putyin attól diplomatikusabb és jóval ravaszabb, mintsem belemenjen egy baromságba. Nyúlt már mellé, és azóta tanult igen rendesen.Jelenleg Trump ellenségnek tekint szinte mindenkit. Ezt azzal indokolja, hogy a migránshullámmal nagyobb mértéket öltött a terrorizmus. Ez pedig az a fogalom manapság, amire lassan azt is rálehet fogni, ha valaki leejt egy fagylaltot...
Csak Trump elfelejt különbséget tenni a vallási fanatikus, az elmebeteg és a valódi terrorcselekmény között! Meghallja, hogy (már közhely...) "Az Iszlám Állam magára vállalta...", és onnantól lehet habzó szájjal nyomnia, hogy Ő már megmondta.
A biztonságpolitikai szakértője(?) pedig legalább olyan mókás, mint nálunk Bakondi pályafutása...
A diplomácia ugyan próbálja inteni Trumpot bizonyos intézkedésektől, de ugyanaz a helyzet, mint nálunk. Ha valaki nem bólogat, azt azonnal kivágja az elnök.Háború ebből nem lesz. Viszont bel- és külpolitikai viszály igencsak. S, hogy Trump miért lépi meg ezeket? Azért, mert Ő üzletember. Ebből kifolyólag úgy gondolkozik, hogy aminek (szerinte) nincs haszna, azzal nem érdemes foglalkozni, mert az baromság. Lásd klíma!
Igazából nem struccpolitikát folytat, hanem öntudatos, egoizmussal megalapozott politikát.
Félnie nem kell, mert pl. JFK-hez képest kismiska. Illetve az USA hangulata sem olyan, mint JFK idejében.
Nem fogja senki lelőni, hanem kihátrálnak mögüle, és hagyják a vesztébe rohanni.
S amíg Putyin széke jelenleg stabil, Trumpé már annál kevésbé. Putyin is öntudatos, de nem egoista! Racionálisan építi az orosz birodalmat, ami ugyan közel sem tökéletes, de jobban összefogható, mint az USA. Nyilván a színfalak mögött drasztikusabb eszközökkel! Viszont a célt szentesíti az eszköz. Ez Putyinnak megy, Trumpnak pedig igencsak nagy fordulatot kellene vennie, hogy ezt megoldja.
Putyin előbb von meg dolgokat, Trump pedig előbb lő ki rakétát. -
Petya XT
aktív tag
..A Huawei nem volt elég, csak megtalálták az oroszokat is. Nevetséges. A következő lépés az lesz, hogy egyáltalán nem lehet orosz és kínai szoftvert használni az Államokban?
-
Béééla
őstag
Igazából ez csak egy nagyon jó ürügy. Amcsi hardverben és szoftverben erős, ez szimpla protekcionizmus egy kis vádaskodással megtoldva - mert megtehetik, van mindenre amcsi alternatíva. Ezt Európa nehezen tenné meg, odáig jutott legfeljebb hogy legyenek európai datacenterek.
Bélabá
-
papi77
addikt
Amennyire szerettem régen az usa-t,mostanra legalább 2x annyira utálom...
Az okokat inkább nem írom most le,mert lehet nagyon megbánnámAz első: NOKIA 1611
-
Petya XT
aktív tag
Igen, ebben igazad van. Azt azonban tényleg ne feledjük, hogy egy civil vállalatról beszélünk. Nem hiszem, hogy kevésbé keményen kellett megdolgozniuk azért, hogy az amerikai piacon jelen legyenek a termékeikkel, mint pl az MS-nek, vagy a Symantecnek.
Valószínűleg kétszer annyit tettek bele ebbe a történetbe, és az hogy a Kaspersky név ma világszinten ismert és elismert, azt nem a szél fújta össze. Én sajnálom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nem egészen. A vírusirtó állandóan ott ül a gépeden és megvan a lehetősége arra, hogy bármikor bármilyen adatodhoz hozzáférjen, a Google és a Facebooknak viszont közel sincs ilyen lehetősége. A Windowsnak természetesen igen.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Béééla
őstag
válasz janeszgol #28 üzenetére
Én ezt a Nortonról hallottam régen. (vádaskodni, gonosz pletykákat indítani könnyű)
@Petya XT:
Nem hiszem, hogy kevésbé keményen kellett megdolgozniuk azért, hogy az amerikai piacon jelen legyenek a termékeikkel, mint pl az MS-nek, vagy a Symantecnek.
Az amcsik azért szeretik a "méjd in júeszé" feliratot és külföldre mindig nehezebb mint hazai piacon (nem nagyon, csak kicsit)
Japánban például keményen PS4 előny van mert hazai, szemben az XBox-szal.
Itt inkább arról van szó hogy tegyük fel hiába lesz legjobb, legolcsóbb, stb. egy közbeszerzési pályázaton a Kaspersky, egyszerűen ki van tiltva mert orosz és fúj orosz. Most pedig helyettesítsük be kicsiny hazánkba: a kormány úgy dönt hogy a legnagyobb ellenzéki cég nem indulhat közbeszerzési pályázaton mert Soroshoz köthető. A mondat végére már hallom a vasvillák csörgését és a kaszák kiegyenesítésének jellegzetes hangját.Bélabá
-
Lacc
aktív tag
-
-
Lacc
aktív tag
Cikkhez, mindenki ezt csinálhatja. Biztosan van valami hátsó kapu...
Ráadásul Eugene Kaspersky olyan suliban tanult ahonnan a legtöbben később katonai vagy KGB személyek lettek. Meg ha jól tudom ő dolgozott együtt a szovjet katonai hírszerzéssel.
Azért nem hiszem, hogy egy nem demokratikus rendszerben - Putyin rezsim - esetén nem jön az államfőtől valamilyen kérés, hogy azért mégis jó lenne együttműködni.Állandoan előjönnek ezzel kapcsolatban cikkel legalább 2 évente.
De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a Kaspersky termékek jók és tényleg mindent megtesznek azért, hogy magas minőségű termékeket állítsanak elő.
Bár ha egyszer kiderülne, hogy tényleg összeáll a hírszerzéssel, akkor Kaspersky eltűnhet a piacról. -
Dr. Romano
veterán
Nem baj, itt van nekik a jó öreg John Mcafee terméke, ami kiváló terméktámogatásáról is híres.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
noPublicFG
senior tag
Ez most a "make america great again" mottó miatt van. Az elnök határozott kérésére az amerikai cégeket hozzák helyzetbe, és minden mást pedig nem. Ennyi.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
sztanozs
veterán
válasz noPublicFG #44 üzenetére
Ez nem az ameriakaiak "helyzetbe hozása", hanem kormányzati szervek számára bevezetett korlátozás.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
bambano
titán
az én gépemen vírusirtó? rotflmao. ezzel szemben a gugli is nyomkövet engem is, meg téged is, meg a facebook is, függetlenül attól, hogy te nem tudsz róla.
tedd meg nekem azt a szívességet, hogy azzal már nem gyanúsítasz meg, hogy windows fut a gépemen. thx.
-
bambano
titán
válasz noPublicFG #44 üzenetére
merugye eddig az amerikai cégeket direkt hátrasorolták... a kugli is azért harácsol annyi adatot, meg az arckönyv is, meg az nsa is, meg a windows10-is, hogy az usákok cégek ne jussanak a döntőbe...
-
kovaszoskeny
aktív tag
hisztizik a kreml bérenc hahah
Abe due dembella
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- RAM topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Desktop PC (RTX 4090, i7-13700KF, 64 GB RAM)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest