Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tetsuo

  aktív tag

  Mindenkire értettem, aki személyeskedik. Először a #26-nál vettem észre, hogy elfogytak az érvek... Mindenesetre örülnék, ha logika mentén folyna bármilyen vita.

  Hogy nem fogadod el az én világképemet, az rendben van, de nekem miért kellene elfogadnom a tiédet?
  Nem én hozakodtam elő ezzel, hanem a haladár, progresszionista szemléletre válaszoltam csupán.
  Mindemellett pl. egy keresztény ember, aki valóban keresztény, az nem csak vasárnaponként az, hanem minden pillanatban. Számomra Isten teremtette a világot még kozmológiát tanulmányozva is (pláne akkor), de akkor is, ha a digitalizáció a téma. Miért kéne ezt vagy mást megtagadnom? Miért kötelező az ateista attitűd itt a fórumon?
  Ha nem lehet a vallásról beszélni, akkor az ateista hozzáállásról se lehessen.
  Én soha nem "kezdtem" a világnézeti témákat, illetve soha nem provokáltam.
  Ha valaki leírja, pláne ha természetesnek veszi, hogy "már hova jutott az emberiség" - mindezt csak úgy mellékesen egy IT topikban - , akkor arra bizony néha válaszolok.

  Ja, és ha megfigyeled, minden topik elkanyarodik más irányba egy idő után, mert az adott téma ki lett vesézve, illetve a beszélgetések soha sem csak egy témához kötődnek, természetes, hogy érintenek mást is. Mindenhol van off, neked személyesen csak ez a téma böki a csőrödet - úgy látszik -, talán mert érzelmi, dogmatikus alapon közelítesz.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák