Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
" olyan érdekes ötletekkel találkozhatunk, mint a hívó fél kameraképének megtekintési lehetősége még a hívás felvétele előtt."
Ez biztosan baromi jó hatással van pl. egy korlátos mobilinternetre
HR24.hu
-
noorbertt
őstag
Egy két cikk úgy ír róla hogy titkosítással működik viszont ezt sehol nem találtam a programon belüli linkek alapján.
Lesz egy hasonló szöveges kliens nah ott van hivatalosan is írva.Amúgy nekem tetszik. Egyszerű és ez a lényeg. Kop Kop is jópofa
-
törölt tag
Még mindíg nem értem. Kezükben van az egyik legelterjedtebb platform, valamint egy PC -n is működő, szintén népszerű böngésző. Minden Androidosnak van Google fiókja. Mitől lesz jó egy chat, vagy netes hívó? Attól, hogy sokan használják. Sztem pont a saját platformot használókkal kéne kezdeni. Ha ők megkedvelik, akkor az behúzza a többit is.
2.3.5 -ben jelent meg OS szinten a Google Voice. Majd, inkompatibilitási hibákra hivatkozva a Google kivette. Megjegyzem, hogy az SGS 2 Telekomos ROM -jából a hanghívás funkció "valamiért" kimaradt.
Na, akkor kellett volna a Google -nek ezt rendesen megcsinálnia, hogy két neten lévő droid ingyen hívhassa egymást a Google fiók alapján (+ az összes Chrome böngésző). Ez a vonat most már eléggé messze jár. -
hackeeeee
Jómunkásember
Már elérhető!
Az előnézet dolog kikapcsolható!
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Nem értem. Mi van akkor, ha SIM nélküli Tabom van? Vagy, miniPC -m? Miért nem Google fiók alapú az azonosítás?
-
macskea
őstag
Vagy ha két emberből az egyik robotos a másik meg almás, akkor a robotos szolgáltatásokat fogják használni az egymás közötti kommunikációra, lévén az almásat nem lehet. Ha még az eredetileg almás emberke már tulajdonképpen kizárólag robotos szolgáltatásokat használ - részben - a környezete miatt, akkor teljesen logikus lépésnek tűnik az operációs rendszert is lecserélni. Azaz pápá iOS, helló Android. Fuckin' logic.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
őstag
" .... ami Androidra és iOS-re egyaránt elérhető."
Még a végén spanok lesznek az almával1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ja az mondjuk engem is zavart, de már hozzászoktam, hogy így van, bár már nem használom olyan sokat.
Elvileg annyit lehet, hogy létrehozáásnál megy drive-ból azonnal, de ha maga az app kell, akkor igen..
Mondjuk ezért van Nálam google mappa, abba van minden.
Véleményem szubjektív...
-
Keem1
veterán
válasz hackeeeee #12 üzenetére
Ezt legalább annyira nem fogom díjazni, mint hogy a Docs appokat kiszedték a Driveból. Addig volt 1 db 100 MB-os app, most van 3 x 100 MB-os app és tehetem fel őket külön, frissíthetem őket külön, kereshetem az ikonokat külön. Ahelyett, hogy egy helyen lenne.
Szerintem ezeknek elgurult a gyógyszerük.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Vagyis, mondjuk ha Te xy-nak indítasz egy hívást, Nálad már megy is az előlapi kamera, és xy Téged lát, miközben csörög Nála a hívás.
Kicsit hasonló ez mint a kép, csak nem képet fog látni, hanem Téged realtime.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #19 üzenetére
Fordítva, aki mondjuk téged hív, annak a képét látod Te, hogy ki az.
Véleményem szubjektív...
-
atike
nagyúr
válasz enginev3.0 #19 üzenetére
Akit hívnak az tudja megnézni, hogy ki keresi. Beb*szna, ha valakinek el lehetne indítani a kameráját azzal, hogy felhívom...
-
-
atike
nagyúr
válasz enginev3.0 #15 üzenetére
A szoftver használata = felhasználási feltételeket elfogadod = ha ezzel a programmal videóhívsz valakit az bele lát a kamerád képébe a hívás felvétele nélkül. Ennyi. Ez nem hiszem, hogy aggályos...
Főleg mert a hívás kell ahhoz, hogy belelásson. Anélkül érdekes lenne.,.. Mármint "csak úgy" belelátni...
[ Szerkesztve ]
-
próbakocka
senior tag
Megy a magyar sms reg is ... persze hiába regisztráltam be előre, hiába vagyok elvben magasabb tesztelői szinten, marhára nem tudtam előbb letölteni mint bárki más. Apk mirror-ról kellett kézzel bohóckodni.
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Már látom a következő hírt, hogy a google ellen eljárás indult amiért xy bele lát xx kamera képébe xy engedélye nélkül
Ez olyan mintha lehallgatnám
Halott ötlet[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Keem1
veterán
Nem azért, de erre mi szükség a Hangouts mellett? Most tegyem fel a Duo-t is, mert lesz aki meg azon hív, a többiek meg Hangoutson?
Ki érti ezt...
-
Scrydhan
senior tag
-
szupermacs
veterán
válasz KamuMazsola #7 üzenetére
Ott a pont!
-
KamuMazsola
őstag
-
atike
nagyúr
válasz szupermacs #4 üzenetére
....videótelefonálásnál...?
-
atike
nagyúr
Nem is rossz... Ez a "hívó fél kameraképének megnézése felvétel előtt" dolog határozottan tetszik.
-
szupermacs
veterán
Ezt annyira fölöslegesnek tartom.
-
Scrydhan
senior tag
Élmény lesz majd a VGA felbontás ha nincs b20
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen okostelefont vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Yettel topik
- További aktív témák...