Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
lol
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Louro
őstag
Nem járt azért végül bünti?
Mondjuk, ha van pénz a vezetőre (4m), akkor szerintem 10-20m zsebből kifizethető. Cégérték arányaiban kellene a büntetést mérni.
Mess with the best / Die like the rest
-
opr
nagyúr
Ha nincs par milla indulotoked, akkor nagyon maceras sajnos. Plusz minden kedves ugyfel a szamla nelkuli arakrol erdeklodik, es ha olyan nincs, foldhozvagja magat es megy mashoz, ahol van. Cegekhez meg kapcsolat nelkul kb sose jutsz be.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Apollyon
Korrektor
"az NMHH azt kérte a címzettektől, hogy ne nyissák meg az e-mailt, mert az „nem nyilvános információkat tartalmazott”."
Létezik-e olyan ember a Földön, aki ha kapna egy nem publikus infóval ellátott emailt, az ne nyitná meg, minimum a "ne nyissa meg" felszólításra?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
F.E.K..
senior tag
Az "Albán vírus" visszatért...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Kékes525
félisten
Fejétől büdösödik a hal.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Zsoxx
senior tag
Ööö... mennyit is keres az NMHH elnöke?
Biztos megdolgozik érte.
[ Szerkesztve ]
-
btprg
senior tag
Szabadúszó villanyszerelő nem akar lenni? Vagy az nagyon macerás az adózás miatt manapság? Abban tényleg semmi poén nincs, hogy valami tetű szekerét tolja, aki az általa termelt 10x bevételből kifizet neki x-et...
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
hemaka
nagyúr
Nem csak ott divat így küldeni a maileket, szinte az összes államinál így van. Csak náluk még extrán kínos is.
zseko
ja, szerintem is úgy kellene.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Gregorius
őstag
Vótmárilyen tavaly is, amikor a NAV vezette be az online számlázást és sikerült az összes a tesztrendszerbe regisztrált címet szétküldeni. Egész érdekes módon az incidens után pár nappal meg is érkezett az első kéretlen levél a témában. Nyugaton a helyzet változatlan
-
opr
nagyúr
Amugy igen, pl sogor is igy van vele, villanyszerelokent, kihasznaljak, keveset fizetnek, nem fizetik a tulorat, hulyenek nezik, stb. Ok, nem epp raketamernok, de akkor is. Most tele van a fasza, es angolul tanul...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
bkercso
nagyúr
Ja, pl. általános iskolák, ahol a tanító néni küldözgeti körbe a címemet. Sajna biz. kor fölött és biz. technikai affinitás hiányában meg sem értik még a legalapvetőbb adatvédelmi alapelveket sem.
Hol találni manapság fiatal és képzett munkaerőt?Szerintem inkább a levelezőrendszerekbe kellene beépíteni, hogy sokcímes körlevél esetén rákérdezzen, nem akarjuk-e a címzetteket egy kattintással titkos másolatba tenni az adatvédelem miatt.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
tatararpad
őstag
Nem mondták, hogy kérlek szépen...
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Dolgoztam ott, így a fenti híren cseppet sem lepődtem meg.
-
Fred23
nagyúr
Következmények nélküli ország.
-
tomazin
veterán
Hohóóó.
Fordítva ültök a lovon. Valójában ártó, tenorista szándékkal önmaguknak levelet küldtek a sajtó nem kívánatos munkatársai, így felfedve az oda szándékoltan becsempészett adatokat, ezzel próbálva meg lejáratni az nmhh-t. Szóval már most látom, hogy minden címzettre legalább 6évet fog kérni az ügyészség. (ez lett volna a smile helye, de sajnos lemaradt) -
k-adi
nagyúr
hát ez... kínos
-
A Nemzeti Útdíjszedő évek óta ezt teszi a bevallási közreműködőkkel. Amiben az a zaftos (a régebbi adatvédelmi szabályok, mostanában a GDPR megsértésén túl), hogy konkurens cégek munkatársainak elérhetőségét küldik körbe mindenkinek. És vissza sem hívják a levelet.
@Zotya: GDPR-sértés ügyében valóban meg kellene dugni az NMHH-t. Számtalan magyar közintézménnyel együtt (pl. ahol nagyon büszkék a digitalizációra, hogy megosztott Google Docsban kezelnek érzékeny személyes adatokat).
A tej élet, erő, egészség.
-
Zotya84
őstag
Akkor most nagyon remélem, hogy az egyik érintett panaszt tesz a NAIH-nál ilettéktelen adatkezelés okán.
Aztán, mikor azok majd elutasítják, továbbviszi a dolgot. No nem a bírság okán, mert azt úgyis mi fizetjük, hanem azon okból kifolyólag, hogy miként várhatják el minden apró, hozzá nem értőtől a megfelelő adatkezelést, ha maga a hatóság sem képes rá...Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s